Mirjana Karanović ponosno pokazala majku: Rada slavi 90. rođendan, a od ćerke je dobila tortu snažne simbolike (foto)

Mirjana Karanović ponosno pokazala majku: Rada slavi 90. rođendan, a od ćerke je dobila tortu snažne simbolike (foto)

Autor: | 18/05/2022

1

Majka Mirjane Karanović proslavila 90. rođendan

„Sve dok imate žive roditelje, dete ste“, kaže mudra izreka, a Mirjana Karanović ne krije sreću što je njena mama Rada napunila devedeset godina. Tim povodom objavila je fotografiju slavljenice, koja gasi svećice na rođendanskoj torti u obliku srca.

Pročitajte: Snažna, istrajna i žena van svog vremena - Majka Mirjane Karanović borila se za ćerkine snove, upoznajte Radu (foto)

Instagram

 

‒ Kao mlađa imala sam potrebu da nadmašim svoju majku, da budem veća i bolja od nje, što je i prirodno kad si mlad. Sada shvatam da smo nas dve jedna energija. Moja majka je neko koga prepoznajem u sebi, ženu koja nije pristala da ostane to što joj je nametnuto da bude, poluobrazovana devojčica sa sela, koja nije imala prilike da se školuje kad je trebalo, domaćica koja je stalno kod kuće i vodi jednoličan život ‒ izjavila je jednom prilikom proslavljena glumica, šaljući snažnu poruku.

Pročitajte: Dočekala je ono čega se plašimo svi - Ko želi da sruši dom Mire Karanović

Instagram

 

‒ Njeni roditelji nametnuli su joj sudbinu polupismene domaćice. Iako je isprva pristala na to, presekla je i donela odluku da se zaposli, da završi školu i unapredi sebe. Mučila se, ali se izborila za svoj status i danas je gledam kako je ponosna na to što je zaradila penziju. Zaista mislim da nikada nije kasno da napraviš promenu u svom životu. I nije važna veličina promene, već sama promena. Mislim da od toga ne bi trebalo odustati i reći sebi: „Prošlo je moje vreme“. Uvek imaš izbor.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti