Ljubav nije da se krije: Ljubinka Klarić iz daleke Azije potvrdila vezu sa srpskim amabasadorom, sve puca od emocija (foto)

Ljubav nije da se krije: Ljubinka Klarić iz daleke Azije potvrdila vezu sa srpskim amabasadorom, sve puca od emocija (foto)

Autor: | 13/05/2022

1

Ljubav Ljubinke Klarić više nije tajna

Pauzu na poslovnom planu glumica Ljubinka Klarić iskoristila je da otputuje na odmor u drevni Jordan. Društvo joj pravi emotivni izabranik Uroš Balov, ambasador Srbije u Iraku, sa kojim je pre izvesnog vremena započela romansu.

Pročitajte: HELLO! ekskluzivno saznaje ambasador osvojio glumicu - Ljubinka Klarić ponovo voli, zbog njega je napustila Srbiju! (foto)

Instagram

 

Posle razvoda od biznismena Nebojše Jovanovića, sa kojim ima sina Kostu, Ljubinka je duže vreme bila solo, da bi na kraju srce poklonila Urošu Balovu, koga je u januaru posetila u Bagdadu.

Fotografije koje je tada objavila na svom Instagram profilu samo su potvrdile glasine o romansi sa našim ambasadorom.

Pročitajte: Ovaj moćan muškarac joj je pružio utehu nakon razvoda - Upoznajte novog dečka Ljubinke Klarić (foto)

Instagram

 

Ovih dana lepa glumica podelila je sa svojim pratiocima slike nastale na arheološkim lokalitetima Jordana. Obučena u jednostavnu belu majicu, sa belom ogrlicom oko vrata, pozirala je pod suncem Bliskog istoka, a mnogi bi rekli da je širok osmeh na njenom licu – osmeh zaljubljene žene.

Pročitajte: Mala promena na licu učinila je Ljubinku Klarić potpuno drugačijom (foto)

Instagram

 

Da Ljubinka i Uroš više ne kriju svoju ljubav najbolji pokazatelj je i to što jedno drugom ispod objava na Instagramu ostavljaju srca.

Pročitajte: Drugačije od ostalih - Ovako je Ljubinka Klarić uredila svoj dom (foto)

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti