HELLO! ekskluzivno saznaje ambasador osvojio glumicu: Ljubinka Klarić ponovo voli, zbog njega je napustila Srbiju! (foto)

HELLO! ekskluzivno saznaje ambasador osvojio glumicu: Ljubinka Klarić ponovo voli, zbog njega je napustila Srbiju! (foto)

Autor: | 27/01/2022

4

Ljubav Ljubinke Klarić je on!

Po povratku iz Amerike i razvoda od biznismena Nebojše Jovanovića glumica Ljubinka Klarić posvetila se svojoj profesiji, a pre svega sinu Kosti. Za emotivni život, činilo se, nema vremena.

Fotografije iz Bagdada, koje objavljuje na svom Instagramu, za neupućene predstavljaju samo turističku razglednicu iz jedne egzotične destinacije. Onima koji su bliski lepoj glumici jasno je da je ovog puta njena veza na daljinu, koja traje dve godine, daleko uspešnija.

Pročitajte: Brak bez srećnog kraja - On je bio muž Ljubinke Klarić, sa sinom u naručju napustila je Ameriku

Instagram

 

Izabranik srca Ljubinke Klarić je, kako hellomagazin.rs ekskluzivno saznaje, Uroš Balov, ambasador Srbije u Iraku, koji je ukazom predsednika Aleksandra Vučića na tu funkciju postavljen 2018. godine.

Prethodno je, kao diplomirani pravnik, obavljao poslove šefa kabineta ministra prosvete i sporta.

Pročitajte: Drugačije od ostalih - Ovako je Ljubinka Klarić uredila svoj dom (foto)

Ambasada Republike Srbije

 

U književnim krugovima Uroš Balov poznat je pre svega kao osnivač i direktor izdavačke kuće „Albion Books“, koja je objavila biografije kraljice Elizabete, Džulijana Asanža, Fredija Merkjurija...

Komentari (4)

Loading
Vlada M. 16:23 28.01.2022
Odgovori

Ljubinka, zasluzujete svubsrecu, jer mi gl4daoci uzivamo gledajuci Vas, VI STE INSTITUCIJA. Dubok naklon vasoj eleganciji, prefinenosti, urodjenoj otmenosti koja Vas izdvaja od ostalih osrednjih glumicica u pokusaju koje ne prezaju od laznih afera samo da bi dobile koju ulogicu. Molim Vas, da Vas ima sto vise. SVAKA CAST ZENO

Milena 19:52 29.01.2022
Odgovori

Kulturna, obrazovana, sjajna glumica to je Ljubinka. Ambasador Srbije, koji je zahvaljujući urgenciji tadašnje Predsednice Skupstine od 2018. godine u Iraku, nije karijerni diplomata! Pitanje se postavlja kako je pored toliko karijernih, iskusnih diplomata , dotični gospodin sa mesta savetnika Predsednice Skupstine dobio mandat ambasadora Srbije u Iraku.

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti