Spakovala je kofere posle razvoda i otišla daleko od Srbije: Ova prelepa voditeljka bila je prva supruga Vojina Ćetkovića (foto)

Spakovala je kofere posle razvoda i otišla daleko od Srbije: Ova prelepa voditeljka bila je prva supruga Vojina Ćetkovića (foto)

Autor: | 09/05/2022

0

Prva žena Vojina Ćetkovića bila je poznata voditeljka

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović u braku su od 2008. godine i važe za najskladniji par na javnoj sceni. Porodičnu sreću uveličale su bliznakinje Vera i Mila, koje su rođene 2010. godine. 

Ipak, nije tajna da je šarmantni glumac pre nego što se venčao sa koleginicom bio u braku sa voditeljkom Natašom Milovanović

Pročitajte: Vojin Ćetković otvorio dušu, problemi se samo nižu - Teško je sačuvati porodicu

Boško Karanović

 
 

Devedesetih Nataša je bila jedno od zaštitnih lica popularnog Trećeg kanala, a posle gašenja te televizije lagano se povukla iz medija. 

Iako se trudila da privatni život drži podalje od očiju javnosti, njen odlazak pred oltar sa Vojinom Ćetkovićem 2001. godine nije prošao nezapaženo, tim pre što je on tada važio za jednog od najpopularnijih glumaca mlađe generacije. 

Pročitajte: Vojin Ćetković prvi put o ćerkama - Nikoga nije briga šta će ostaviti trag na mojoj deci

Instagram

 

Natašin i Vojinov brak nije dugo potrajao, ali o rastanku se, kao ni o vezi, nije previše pisalo. 

Danas možemo samo da konstatujemo da, iako su obe lepe žene, Nataša i Sloboda nemaju mnogo dodirnih tačaka – ni u izboru profesije, ni kada je reč o fizičkom izgledu.

Poslednjih godina Nataša Milovanović živi u Parizu, ali često dolazi u Beograd i još se druži sa kolegama koje je upoznala u vreme dok je gradila televizijsku karijeru. Među njima je i Irina Vukotić, koja joj je ostala bliska prijateljica. 

Pročitajte: Odluka Slobode Mićalović nije bila nimalo laka, glumica teškog srca prelomila - Moja deca na to moraju da se naviknu

Instagram

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin