Nekad omiljeno TV lice: Bivšu ženu Vojina Ćetkovića danas retko viđamo, a u Beograd se vratila posebnim povodom FOTO

Nekad omiljeno TV lice: Bivšu ženu Vojina Ćetkovića danas retko viđamo, a u Beograd se vratila posebnim povodom FOTO

Autor: | 02/05/2023

0

Bivša žena Vojina Ćetkovića ponovo u Beogradu

Voditeljka Irina Vukotić 2. maja napunila je 47. godina, a na rođendansku proslavu koju je organizovala u jednom beogradskom klubu pozvala je nekoliko najbližih prijateljica.

„Da sve u životu slavimo danima u najboljem društvu. Danas mi je divan dan“, poručila je na Instagramu uz fotografije sa slavlja.

Najlepše rođendanske želje Irini su među prvima uputile Marija KilibardaMaja Mandžuka, ali i Nataša Milovanović koja svake godine tim povodom doputuje iz Francuske, gde živi već duže vreme.

Pročitajte: Ovaj poznati doktor je NOVI DEČKO Irine Vukotić - U vreme pandemije gledali ste ga na televiziji FOTO

Instagram

 

Prijateljstvo između Irine, Marije i Nataše datira još od devedesetih kada su zajedno započele karijeru na tada popularnom „Trećem kanalu“. I dok su Marija i Irina nastavile tim putem do danas, Nataša je digla ruke od televizije, spakovala kofere i otišla u Pariz.

Pričalo se da je toj odluci lepe voditeljke „kumovao“ i razvod od Vojina Ćetkovića. Za popularnog glumca udala se 2001. godine, u vreme dok je snimao hit-seriju „Porodično blago“, ali ljubav nije potrajala.

Vojin je kasnije sreću pronašao sa Slobodom Mićalović, dok se o emotivnom životu njegove prve supruge ne zna praktično ništa. Ipak, jedno je sigurno,  na pragu pedesete Nataša Milovanović izgleda lepše nego u vreme dok smo je gledali na malim ekranima.

Pročitajte: Jedina zajednička fotografija - Ovako su za vreme braka izgledali Vojin Ćetković i Nataša Milovanović FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin