Dupleks u kom stanuje ljubav: Zavirite u prelepi dom Dragane Katić i njenih sinova (foto)

Dupleks u kom stanuje ljubav: Zavirite u prelepi dom Dragane Katić i njenih sinova (foto)

Autor: | 07/05/2022

0

Dom Dragane Katić ispunjen je toplinom i ljubavlju

Voditeljka Dragana Katić detinjstvo i ranu mladost provela je na Karaburmi, a u tom delu grada nastavila je da živi i kada je otišla iz roditeljskog doma.

Sa sinovima Bojanom i Bobanom smestila se u prostranom dupleksu, koji je izabrala vodeći računa da ona i deca budu u blizini njene majke, za koju su bili jako vezani. U međuvremenu se Boban, koji je diplomirao arhitekturu, preselio u Berlin, a Dragana je ostala u stanu sa sinom Bojanom.

Ravnopravni član porodice je i umiljati beli pas Gita, koju gazdarica obožava.

Pročitajte: Čestitamo! U domu Dragane Katić čuje se pesma, voditeljka lije suze radosnice

Instagram

 

Centralno mesto zauzimaju prostrani dnevni boravak i trpezarija, koji su u sivim tonovima, a o afinitetima popularne voditeljke, koja je uvek važila za pravu damu, najbolje govore brojne police ispunjene knjigama.

Pročitajte: Pričalo se i nagađalo - Ove estetske zahvate i intervencije je Dragana Katić zaista radila na svom licu (video)

Instagram

 

U belim bojama su brojni detalji, lampe, sveće i cveće, a cela jedna polica rezervisana je za uramljene porodične fotografije.

Pročitajte: Dupleks na raskršću čuvenih beogradskih kafana - Vanja Bulić vodi nas kroz živopisni porodični dom (foto)

Instagram

 

Dragana Katić i njeni sinovi slave Svetog Nikolu, o čemu svedoče ikona i kandilo na zidu.

Pročitajte: Stilski nameštaj i vaze Elizabet Tejlor - Zvonko Marković otvara vrata raskošnog doma nalik na muzej antikviteta (foto)

Instagram

 

Iako ume da kuva, Dragana ne voli da to čini svakodnevno, pa u lepo opremljenu kuhinju zalazi s vremena na vreme. Kako je otkrila u jednom intervjuu, njena prijateljica iz detinjstva je vlasnica mini-restorana u kome često naručuje kuvane obroke za nju i decu.

Pročitajte: Sećanje na veliku ljubav ne bledi - Dečko Dragane Katić bio je ovaj pevač, posle dve decenije otkrio razlog njihovog rastanka

 

 

Dom Dragane Katić krasi prelepa terasa

Posebna prednost prostranog stana je terasa s pogledom na zelenilo, pa je Dragana u vreme pandemije mogla da uživa na suncu i svežem vazduhu, a da ne izlazi iz kuće.

Pročitajte: Jednostavno, moderno i funkcionalno - Zavrili smo u beogradski stan voditeljke Dragane Kosjerine (foto)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti