Kad vam je supruga Jovana onda će biti kako ona kaže: Željko Joksimović slavi 50. rođendan, živeli! (foto)

Kad vam je supruga Jovana onda će biti kako ona kaže: Željko Joksimović slavi 50. rođendan, živeli! (foto)

Autor: | 20/04/2022

0

Rođendan Željka Joksimovića ove godine je poseban

Pre dve večeri održao je spektakularan koncert u zagrebačkoj „Areni“ pred više od 20.000 ljudi. No, ovog meseca Željko Joksimović ima još važnih razloga za slavlje. Na primer, jubilarni pedeseti rođendan.

April vrvi od značajnih datuma u porodici popularnog kantautora. Pre desetak dana njegov sin Kosta napunio je osam godina, supruga Jovana „oduvaće“ 41 svećicu na torti 25. aprila, a Željko se nekako našao – usred srede.

Pročitajte: Rođendan Željka Joksimovića - Ona danas ne postoji i to boli...

Miša Obradović

 

Pošto jubilej ipak nije svake godine, prvih pola veka života treba obeležiti adekvatno. Za to će se već pobrinuti lepa voditeljka. Njoj je prepustio brigu o organizaciji gala žurke na kojoj će, u to ne sumnjamo, uživati mnogo poznatih gostiju.

Neposredno posle nastupa u Zagrebu Željko je listu „Alo!“ otkrio kako su se dogovorili o slavlju, koje, zapravo, nije ni planirao:

‒ Iako volim rođendane i svetkovine, mislio sam da ovog puta ne proslavljam. Međutim, moja Jovana se sa tim apsolutno nije slagala. Ona i Manja su sve organizovale. Siguran sam da će to biti jubilej za pamćenje. Dolazim kao gost‒slavljenik i, iskren da budem, to mi baš prija. Pretpostavljam, na kraju, da sam i zaslužio takvu pažnju. Verujem da će sve što dođe u narednih pedeset godina biti odraz onoga što sam uradio ranije. Videćemo. Verujem u dobro i pozitivno.

Pročitajte: Jovana i Željko u prelepom domu okupili najmilije - Na iznenađenje svih, za porodičnom trpezom pojavio se i on (foto)

Privatna Arhiva

 

Godine su samo broj, dodao je. 

‒ Na brojeve se ne treba preterano osvrtati. Da smo na nekoj drugoj planeti, ja bih sada imao deset godina, a ne pedeset. Dakle, sve može da bude relativno.

Privatna Arhiva

 

„Prvih pedeset“ su i lepa prilika da otvorimo porodični album Željka Joksimovića i zavirimo u neko drugo vreme, pre nego što je postao velika zvezda, pre nego što se oženio, prvi, pa drugi put, pre nego što je dobio decu. U vreme kada je i on bio dete, zaljubljeno u harmoniku, kada je polagao vojničku zakletvu i kada verovatno nije mogao ni da nasluti kakav ga uzbudljiv život čeka.

Privatna Arhiva

 

Privatna Arhiva

 

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin