I to se desilo: Marijana Tabaković pokazala tajanstvenog supruga Ivana (foto)

I to se desilo: Marijana Tabaković pokazala tajanstvenog supruga Ivana (foto)

Autor: | 18/04/2022

0

Suprug Marijane Tabaković ne pojavljuje se u javnosti

Marijana Tabaković je godinama u skladnom braku sa suprugom Ivanom sa kojim ima ćerku Petru i sina Pavla. Iako porodične fotografije retko objavljuje, voditeljka „Jutra“ na televiziji „Prva“ nije odolela, pa je pratiocima na „Instagramu“ konačno pokazala kako izgleda njena jača polovina.

Pročitajte: Marijana Tabaković iskrena - To bi bila najveća kazna za mene kao roditelja

Luka Šarac

 

- Ne može ti vetar ništa ako priđeš bliže, ako priđeš bliže... P. S. Zna li neko kad prestaje košava - napisala je Marijana uz fotografiju na kojoj je u zagrljaju supruga Ivana. 

Suprug Marijane Tabaković ne voli da se eksponira u javnosti, a lepa voditeljka po svemu sudeći poštuje njegovu želju da ostane anoniman. 

‒ Ivan i ja smo deset godina zajedno, od toga sedam u braku. Nije javna ličnost, građevinski je inženjer. Ima puno razumevanja za jednu Vodoliju, večito zaljubljenu u pozitivne misli. Nepopravljivi sam sanjar. S optimizmom gledam na život i duboko verujem da moramo da cenimo ono što imamo. I kad mi je najteže, pomislim da uvek može gore ‒ rekla je lepa voditeljka u nedavnom intervjuu za magazin „Hello!“. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti