Koncert koji će retko ko ponoviti: Aca Lukas uspeo da rasplače prepunu Arenu, Lazar zapevao sa ocem na bini (foto)

Koncert koji će retko ko ponoviti: Aca Lukas uspeo da rasplače prepunu Arenu, Lazar zapevao sa ocem na bini (foto)

Autor: | 15/04/2022

0

Koncert Ace Lukasa u Beogradu zaista je bio veče za pamćenje. Pred pepunom Arenom prvo zapevao pesmu „Hotel“, kao i „Sunce ljubavi“ Džeja Ramadanovskog, a jedan blok na koncertu posvetio je pokojnim kolegama Šabanu Šauliću, Sinanu Sakiću i Tomi Zdravkoviću.

Pročitajte: Ljubav iz školskih dana - Ovo je prva supruga Ace Lukasa, estrada je ne zanima, a gde radi posebno će vas oduševiti

ATA Images

 

Ovaj događaj okupio je brojne poznate ličnosti, a na bini su sa Acom zapevale i legende narodne muzike Miroslav Ilić i Vesna Zmijanac. Lukas je, kako se i očekivalo, napravio sjajnu atomosferu, dok su dirljive poruke upućene prerarno preminulim kolegama publici naterale suze na oči.

Koncert Ace Lukasa pomno su pratili i njegovi sinovi, a Lazar Vuksanović u jednom trenutku pridružio se ocu na bini i zajedno su zapevali njegov veliki hit „Suncokreti“.

Pročitajte: Lukas im je sve ostavio posle razvoda - U ovoj nestvarno lepoj vili živi Sonja Vuksanović sa ćerkama, raj za svaku ženu (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quicknews (@quicknews.rs)

Aca je po ponovo pokazao da je majstor svog zanata, a zadovoljna publika koja je u kasne sate napustila Arenu svedoči da je pevač po ko zna koji put napravio spektakl koji će retko ko uspeti da nadmaši.

ATA Images

 

ATA Images

 

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin