Smrt ih je prerano rastavila: Velika tuga u domu Milice Milše i Žarka Jokanovića

Smrt ih je prerano rastavila: Velika tuga u domu Milice Milše i Žarka Jokanovića

08/04/2022

0

Milica Milša i Žarko Jokanović neutešni

Glumica Milica Milša koja je osvojila srca publike ulogom Ade Kanački u domaćoj seriji Igra sudbine godinama je u skladnom braku sa scenaristom Žarkom Jokanovićem. Da su njih dvoje idealan par govori i činjenica da su i u dobru i u zlu jedno drugom najveća podrška i oslonac.

Pročitajte: Milica Miliša - Žarko je moj univerzum, bilo je strašno dok je bio u bolnici

Petar Đorđević

 
 

Prema pisanju medija, blizak prijatelj Žarka Jokanovića iznenada je preminuo pre nekoliko dana. U ovim bolnim trenucima, Milica je najveća podrška supurugu od koga se ne odvaja.

Pročitajte: Dragoceni album sećanja - Majčinu smrt Milica Milša nikada nije prežalila (foto)

Ata Images

 
 

Podsetimo, Milica Milša i Žarko Jokanović venčali su se pre više od dve decenije, i od tada važe za jedan od najskladnijih parova javne scene. Njih dvoje, nažalost, nemaju zajedničko potomstvo, ali je Žarko prihvatio Miličinog sina Antonija kao svoje dete.

- Zaista smatram da su roditelji oni koji dete odgajaju, podižu, vaspitavaju, vole, tu su za njega... To mislim i za majke i za očeve. Biološki roditelji što se mene tiče ne znače ništa ako nisu pravi.  Žarko i Antonije su pravi otac i sin, bolji od mnogih koji su biološki roditelji. Biologija za biologiju, ljubav za ljubav. Antonije je dobio pravog oca - rekla je Milica svojevremeno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Najnovije vesti