Nigor i Suzana godinama se bore za potomstvo i ne odustaju: S medicinske strane sve je u redu, ali...

Nigor i Suzana godinama se bore za potomstvo i ne odustaju: S medicinske strane sve je u redu, ali...

Autor: | 06/04/2022

0

Nigor i Suzana ‒ Borba za potomstvo traje godinama 

Igor Lazić godinama je u skladnom braku sa petnaest godina mlađom suprugom Suzanom. Da ljubav ne poznaje granice, pogotovo ne one koje se tiču pomenute razlike, dokazali su u julu 2015. kada su se venčali. Romantična ceremonija upriličena je na obali mora, u Ljutoj kod Kotora.

Pročitajte: Godina je počela, nikad lepše - Igor Lazić ponovo stao na "ludi kamen"

DR photography

 

Uprkos velikoj želji, Nigor i Suzana još nisu postali roditelji. Nekadašnji član grupe „Montenigersi“ o borbi za potomstvo javno je govorio.

‒ Proširenje porodice globalni je problem mladih bračnih parova i zajednica. Ne znam šta je razlog te sve češće prepreke, da li zbog toga što su nas bombardovali, što nas je jad snašao sa svih strana i što živimo život ispunjen stresom. Bili smo na pregledima koji su pokazali da je s medicinske strane sve u redu, ali kao i sve drugo, ovaj problem ide iz naših glava, a možda nam zbog preterane želje i ne uspeva da postanemo roditelji.

Borba za potomstvo poznatog para traje godinama, ali oni ne odustaju. Neposredno pred venčanje Nigor je istakao da mu je najveća želja da se ostvari u ulozi oca.

‒ Želimo bebu. Suzana i ja radimo na prinovi, ali nas nešto koči. Ne znam u čemu je problem. Nije lako praviti decu. Onda kada to očajnički želiš ništa se ne dešava. Desi se onda kad se najmanje nadaš. Ako Bog da, i to će se dogoditi. Želeo bih da nas u skorijoj budućnosti obraduje lepa vest.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin hellomagazin