Ivana Stamenković otkrila u kakvom je stanju njena sestra nakon što je završila u klinici za psihijatrijske bolesti

Ivana Stamenković otkrila u kakvom je stanju njena sestra nakon što je završila u klinici za psihijatrijske bolesti

Autor: | 04/04/2022

0

Zdravlje Nevene Stamenković zabrinulo javnost

Krajem devedesetih godina Nevena Stamenković bila je članica grupe “Models” i, po mišljenju mnogih muškaraca, jedna od najzgodnijih devojaka na javnoj sceni. 

Za životnog partnera izabrala je Srđana Adžemovića sa kojim je dobila sina Rastka. Par se razveo 2011, posle četiri godine braka. Kasnije su još jednom pokušali da daju šansu ljubavi, ali je pomirenje bilo kratkog daha.

Pročitajte: Nevena Stamenković - Toliko sam se dobro udala i razvela, da mi nije oca, ne znam šta bih radila

Mirko Tabašević

 

Nevenu Adžemović neko vreme gledali smo u Skupštini Srbije, na mestu narodnog poslanika, a zatim se povukla. Pričalo se da zahvaljujući bivšem mužu uživa u lagodnom životu, što je ona oštro demantovala: 

- Živim od finansijske pomoći svog oca, koji izdržava mene i sestru Ivanu. Toliko sam se dobro udala i razvela, da mi nije oca, ne znam šta bih radila.

Pročitajte: Nevena Stamenković ne želi više da ćuti - Nisam se obogatila preko noći ili zbog bavljenja politikom

Mirko Tabašević

 

U oktobru prošle godine javnost je zanemela kada je stigla vest da je nekadašnja “modelsica” doživela nervno rastrojstvo, nakon čega je završila u bolnici “Laza Lazarević”.  Brojna nagađanja šta je prethodilo nemiloj situaciji okončao je njen bivši suprug. 

- Ona nije uzimala nedozvoljena sredstva. Nevena neko vreme ima probleme sa strahovima, koji su doveli do toga da joj ne bude dobro. Njena majka je reagovala kako je trebalo i predupredila je da joj ne bude loše. Ne želim da se prave spekulacije oko ove situacije jer je u pitanju zdravlje.

Pročitajte: Drama bivše modelsice - Nevena Stamenković smeštena u bolnicu za psihijatrijske bolesti

Mirko Tabašević

 

Skoro pola godine kasnije, na tu temu oglasila se i Ivana Stamenković Sindi

- Nevena je super, mediji su to podigli na mnogo viši nivo nego što je zaista bilo. Ona već dugo godina vodi povučen život, više nije javna ličnost, niti želi da se pojavljuje u javnosti. I kada se pisalo to što se pisalo, rekla mi je da se odlično oseća i da je super. Nisam želela da se tome daje na značaju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin