Nevena Stamenković: Toliko sam se dobro udala i razvela, da mi nije oca, ne znam šta bih radila

Nevena Stamenković: Toliko sam se dobro udala i razvela, da mi nije oca, ne znam šta bih radila

18/10/2018

0

Nevena Stamenković, bivša članica grupe "Models" i nekadašnja poslanica u Skupštini Srbije, posle dužeg vremena našla se ponovo u centru medijske pažnje i to zbog pisanja jednog dnevnog lista da je doživela fizičko nasilje od svoje majke u njihovom porodičnom stanu na Novom Beogradu, gde još žive i Nevenin tata i njen sin Rastko.

Navodno, Nevena je na saslušanju u policiji ispričala da ju je majka tukla pred sinom, međutim, Nevena za Blic demantuje da je bilo ikakvog fizičkog sukoba između nje i njen majke.

- Nije tačno da me je tukla majka i nije tačno da sam saslušana u policiji. Sa mnom je sve okej, hvala na pitanju. Sa majkom imam normalan odnos i među nama je sve u redu. Sve je savršeno - mirnim tonom je saopštila Nevena kada su je pozvali. S obzirom na to da je dugo nema u medijima i da se malo zna o njenom privatnom životu, pokušali su da saznaju i kako ona da nas živi. Ona kaže da više nema ništa sa bivšim usprugom Srđanom Adžemovićem.

- Sa bivšim mužem nemam nikakav kontakt, a sa mojom majkom da li ima kontakt to ne znam. Nisam sa njim, to je tačno, niti ću biti ikada više - tvrdi Nevena. Nekada mega popularna Nevena Adžemović danas je nezaposlena i živi na račun svog oca.

- Trenutno živim od finansijske pomoći svog oca, jer od te alimentacije koju dobijam od bivšeg muža teško da bih mogla da živim. Moj tata izdržava i mene i Ivanu. Toliko sam se dobro udala i razvela, da mi nije oca, ne znam šta bih radila - poručuje Nevena ironično. Ona dodaje da joj je teško da nađe odgovarajući posao, baš kao i njenoj sestri Ivani Stamenković Sindi.

- Posvećena sam detetu, on ide u školu, odličan je đak i ima sve petice.Trenutno sma u potražnji, ali još uvek nisam našla nešto što bi me zaintrigiralo. Ja sam za neku mirniju varijantu, neki kancelarijski posao, jer mi je buke i jurnjave preko glave. Vratila bih se možda i u politiku, ali za sada ne postoji takva opcija. Ne znam da li sam spremna da se ponovo bavim javnim poslom, jer nisam bila dobro prihvaćena ni kao poslanik, ni kao članica grupe "Models". - kaže Nevena za pomenuti list.

Nekada jedna od najpoželjnijih devojaka na domaćoj sceni Nevena Stamenković danas je veoma razočarana u muškarce i već duži vremenski period je emotivno slobodna. Kako kaže, taj status joj sasvim odgovara.

- Nemam trenutno emotivnog partnera, niti želim da ga imam. Kada pogledam muškarce kako se ophode prema ženama ne želim da imam nikoga pored sebe. Nisma stvarno upoznala nikog da bi sa njim želela nešto ozbiljnije. Ovo sve što vidim ne sviđa mi se nimalo. Ne želim ni sa kim da započinjem išta - kaže Nevena i dodaje:

- Muškarci su postali toliko bezobrazni, toliko ne poštuju žene. Užasno se loše ponašaju pogotovo prema majkama i prema nezaštićenim ženama. Muškarci treba da poštuju žene, a ne da ih omalovažavaju i da se nad njima iživljavaju. Zbog svega toga nisam zainteresovana za muškarce, niti mi je potreban - iskrena je Adžemovićeva. S obzirom na to da "ruže ne cvetaju" ni njenoj rođenoj sestri Ivani Stamenković Sindi, Nevena kaže da im obema znači što pružaju sestrinsku podršku jedna drugoj i da im je to veoma važno.

- Velika smo podrška jedna drugoj, a kada smo zajedno ne pričamo o problemima, da ne bismo sebi oteževale, već provodimo vreme u nekoj pozitivnoj atmosferi - završava Nevena.

hellomagazin.rs/M G Tijana Vuković

Pročitajte još