Sin Danila Lazovića uspešan je sportista, uspomenu na oca čuva na poseban način: Ceo život borim se da ga ne obrukam (foto)

Sin Danila Lazovića uspešan je sportista, uspomenu na oca čuva na poseban način: Ceo život borim se da ga ne obrukam (foto)

Autor: | 30/03/2022

0

Sin Danila Lazovića uspešan je rukometaš

Bard našeg glumišta Danilo Lazović, koji je preminuo 2006, u 54. godini, ostavio je iza sebe četvoro dece. Najstarija ćerka Jelena postala je farmaceut, Milena je završila psihologiju, dok najmlađi Miloš sa mamom Brankom vodi prodavnicu mešovite robe na Avali.

Pročitajte: Sećanje na Danila Lazovića - Nije voleo kafane, obožavao je da se šali i imao je dobru dušu (video)

Arhiva Hello!

 

Vuk, koji je rođen 1988. godine, još kao dečak je počeo da trenira rukomet. Ponikao je u Partizanu, a u međuvremenu je izgradio uspešnu internacionalnu karijeru. Početak pandemije zatekao ga je u Južnoj Koreji, a trenutno je u Kuvajtu.

‒ Rođen sam u Beogradu, otac mi je iz Brodareva, Srbin, majka mi je sa Cetinja. Imam rodbinu u Crnoj Gori ‒ pojasnio je u jednom intervjuu kako je došlo do toga da obuče dres crnogorske reprezentacije, uz napomenu da takav poziv nije dočekao od reprezentacije Srbije.

Pročitajte: Prošlo je 11 godina od smrti sjajnog glumca - Upoznajte Branku, suprugu Danila Lazovića sa kojom je imao četvoro dece (foto)

Profimedia

 

Vuk Lazović se pre deset godina oženio svojom vršnjakinjom, rukometašicom iz Slovenije Barbarom Varlec, sa kojom je dobio sina Luku. Porodična baza im je u Podgorici.

Vuk i Barbara, koja je posle udaje uzela prezime Lazović, upoznali su se 2009. godine, dok su oboje igrali u Zaječaru. Posle dva meseca druženja priznali su jedno drugom da su zaljubljeni i to je bio početak ljubavne priče koja i danas traje.

Pročitajte: On beži od kamera - Anu svi dobro znate, a evo kako izgleda tajanstveni sin Branislava Lečića (foto)

Facebook

 

Venčali su se u restoranu na Avali, u prisustvu više stotina zvanica. Za organizaciju je bila zadužena Vukova sestra Jelena, dok je mlađa Milena, prvakinja države u plesu, pomogla mladencima da uvežbaju korake za prvi ples.

Otac Danilo, nažalost, nije dočekao najsrećnije trenutke svoje dece, a sin Vuk je, posle venčanja, emotivno poručio:

‒ Ne moram da kažem koliko mi nedostaje, pogotovo u ovakvim momentima, ali to je život. Od samog starta rekao sam sebi da moram da nastavim. Imam brata, sestre i mamu. Znao sam da ne mogu ništa promeniti, a morao sam i njima da pomognem. Otac mi stoji istetoviran na ramenu. Ceo život borim se da njegovo ime ne obrukam. Mislim da nisam i nikada ga neću obrukati.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin