Neočekivani obrti: Procurili detalji nove sezone serije Tajne vinove loze, Vuk i Vera pred najvećim izazovom

Neočekivani obrti: Procurili detalji nove sezone serije Tajne vinove loze, Vuk i Vera pred najvećim izazovom

Autor: | 24/03/2022

0

Druga sezona serije Tajne vinove loze donosi neočekivane zaplete

Posle velike gledanosti prve sezone, hit-serija Tajne vinove loze dobila je jednako uzbudljiv nastavak koji samo što nije počeo da se emituje. I dok gledaoci s nestrpljenjem iščekuju nove epizode, donosimo vam detalje popularne drame.

Pročitajte: Sloboda Mićalović pozitivna na koronu, prekinuto snimanje Tajni vinove loze

Promo

 

Druga sezona serije Tajne vinove loze začinjena je novim zapletima sa kojima će se omiljeni likovi suočiti. Dok se Vuk bori sa sećanjima koja ga proganjaju Vera primećuje da ga ne drži mesto i da još nije raskrstio s prošlošću. Zoran, brat Vuka Tomovića, želi da napravi novo vino, ali gubi osećaj za zanat koji najviše voli. Druga sezona prožeta je elementima misterije i trilera, sa neočekivanim obrtima, novim junacima, veličanstvenim predelima vinograda, napetim potragama za izgubljenima i borbom za očuvanje najvrednijih odnosa.

Pročitajte: Tajne vinove loze izabrana za najgledaniju seriju

Promo

 

Kroz romantičnu i napetu vinsku sagu vodiće nas vrsna glumačka ekipa predvođena Slobodom Mićalović, Vojinom Ćetkovićem, Nikolom Kojom, Anitom Mančić, Nebojšom Milovanovićem i drugima. 

Prva epizoda druge sezone premijerno će biti prikazana u ponedeljak, 28. marta, u 21h, a preostalih 37 emitovaće se svakog radnog dana u istom terminu na Superstar kanalu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti