Ponovo zajedno: Marija Veljković jednim potezom oživela glasine o vezi sa Đorđem Davidom (foto)

Ponovo zajedno: Marija Veljković jednim potezom oživela glasine o vezi sa Đorđem Davidom (foto)

Autor: | 23/03/2022

0

Marija Veljković i Đorđe David podgrejali glasine o navodnoj vezi

Taman se malo slegla prašina oko afere Marija VeljkovićĐorđe David, a njih dvoje dali su novi povod za nagađanja. Jedno od najprepoznatljivijih lica Javnog servisa sinoć je prisustvovalo promociji u klubu „Admiral“, a upravo je roker bio zvezda večeri. Predstavio je dva izdanja: „Đorđe David & Death Saw ‒ Da se ne zaboravi“ i „Đorđe David & Death Saw Ivana Peters Live“.

Pročitajte: Marija Veljković progovorila o navodnoj vezi s poznatim muzičarem - Nas dvoje često odlazimo na kafu

Ata Images

 

Na događaju su se svi dobro zabavljali, atmosfera je ponela goste, pa tako ni sveže razvedena voditeljka „Slagalice“ nije skidala osmeh s lica. I to širok osmeh, moramo primetiti. Kao da nema baš nikakvih briga ili – kao da je srećno zaljubljena? To je enigma. Za sada.

Pročitajte: Veliko slavlje u novom domu - Marija Veljković nasmejana posle razvoda, srećne vesti podelila sa svima (foto)

Ata Images

 

U nedavnom intervjuu za HELLO! Marija je pričala o razvodu, ali se u nekom trenutku dotakla glasina da je u vezi sa poznatim muzičarem. Uz osmeh je rekla da joj je sve to zabavno:

‒ Nas dvoje često odlazimo na kafu, a i putujemo zajedno, jer u predstavi „Seks bomba“ glumimo muža i ženu. Van scene smo prijatelji i srećna sam zbog toga. Negde sam pročitala „Đorđe David joj je pridržao kaput, a zajedno su pili ceđenu pomorandžu“. Zamislite kako je to intrigantno!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti