Žena iz senke, stub porodice i baka od milion dolara: Upoznajte prelepu Svetlanu, tajanstvenu suprugu Zvezdana Terzića

Žena iz senke, stub porodice i baka od milion dolara: Upoznajte prelepu Svetlanu, tajanstvenu suprugu Zvezdana Terzića

Autor: | 16/03/2022

0

Supruga Zvezdana Terzića ne voli da se eksponira u javnosti

Priča o uspešnom muškarcu iza koga stoji jaka žena mogla bi da bude lajt-motiv porodičnog života Zvezdana Terzića. Nekada uspešan fudbaler, danas generalni direktor „Crvene zvezde“, koji se može pohvaliti diplomom Ekonomskog fakulteta, uvek je ambiciozno išao napred, dok mu je porodica davala vetar u leđa. 

Pročitajte: Porodica nikad srećnija - Maša Terzić trudna!

Ata Images

 

Ipak, nećemo pogrešiti ako kažemo da javnost mnogo bolje poznaje njegovu decu, Nikšu, Konstatina i Mašu, nego suprugu Svetlanu, sa kojom je zajedno tri decenije. Iako elegantnom pojavom i prefinjenim stilom pleni pažnju gde god da se pojavi, Svetlana Terzić nikada nije pokazivala želju da se eksponira u medijima. Po zanimanju je profesor, a suprug i deca uvek su joj bili na prvom mestu. 

Pročitajte: Zgodni Nikša - Mašu i Kostadina znate, a evo kako izgleda najstariji sin Zvezdana Terzića 

Mirko Tabašević

 

Svetlana se ne pojavljuje često na javnim manifestacijama. Uglavnom smo je viđali na snimcima sa porodičnih proslava, koje ćerka Maša, za koju kažu da je njena kopija, često objavljuje na Instagramu. S obzirom na to da deluje prilično mladoliko, teško je poverovati da je Svetlana baka dva dečaka, Vuka i Vidaka, koje joj je podario sin Kostadin.

Ata Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin