Toni Bijelić nadmašio samog sebe: Dragana sela u avion i probudila se u pravom raju, nestvarno(video)

Toni Bijelić nadmašio samog sebe: Dragana sela u avion i probudila se u pravom raju, nestvarno(video)

Autor: | 14/03/2022

0

Toni Bijelić ponovo oduševio voljenu suprugu

Nekoliko dana nakon što je za „Dan žena“ dobila luksuzni automobil „majbah S 680“ Dragani Mirković suprug Toni priredio je još jedno iznenađenje ‒ zajednički odmor na Maldivima.

Privatna arhiva

 

Tako su se folk zvezda i austrijski biznismen krajem zime zaputili na letovanje u egzotičnoj destinaciji, a u hotelu koji su odabrali „W Maldives“, deo lanca kome pripadaju „Ritz-Carlton“ i „Sheraton“, članovi su kluba i imaju VIP tretman.

Pročitajte: Niko kao Toni Bijelić - Dragana Mirković od supruga dobila luksuzan poklon, evo zašto joj sve koleginice zavide (foto)

Privatna arhiva

 

Privatna arhiva

 

Pošto nemaju nikakvih poslovnih obaveza, poznati supružnici u potpunosti su se posvetili jedno drugom, a Dragana, poznata kao veliki avanturista, ovog puta oprobala se u parasejlingu.

Privatna arhiva

 

Neustrašiva pevačica letela je iznad Indijskog okeana na visini većoj od pedeset metara, što je prizor od kojeg zastaje dah, ali se i vrti u glavi.

‒ Zadržala sam dete u sebi koje voli sve da isproba i ničeg se ne boji. Na to sam ponosna. Letenje je bilo izuzetno uzbudljivo, a ovih dana planiram da organizujem snorkling i ronjenje. Svakako nam sve ovo prija i dobro će nam doći da napunimo baterije pred poslovne obaveze koje nas od proleća očekuju – rekla je Dragana.

Pročitajte: Velika ispovest Dragane Mirković - Zbog Tonija sam sve rizikovala, iz prelepe kuće otišla sam u pedeset kvadrata

Privatna arhiva

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti