Duplo rođendansko slavlje: Koncert Bilje Krstić i "Bistrika" u Kombank dvorani

Duplo rođendansko slavlje: Koncert Bilje Krstić i "Bistrika" u Kombank dvorani

Autor: | 23/10/2018

0

Poznata interpretatorka, čuvarka etno muzike i starih muzičkih zapisa Bilja Krstić zajedno sa orkestrom Bistrik koji vredno radi već 18 godina  i ovo leto je provela radno i vredno . Na svakom koncertu publika zajedno sa njima peva hitove poput “Puče, puška” koji je svojevremeno skrenuo veliku pažnju na njihov rad ali i nove pesme sa poslednjeg albuma “Svod “ poput “Jonje, Jonje”. Proteklog vikenda na sličan način, uz sjajnu reakciju posetilaca i dobru organizaciju koncerta , svečano su pesmom označili zavšnicu Ljubičevskih konjičkih igara .

View this post on Instagram

A post shared by Bilja Krstic (@krsticbilja) on Oct 21, 2018 at 1:28am PDT


Bilja Krstić sa ponosom najavljuje rođendanski koncert zakazan za 9. novembar u Kombank dvorani što je i posebna prilika da beogradska publika čuje svoju omiljenu pevačicu i umetnicu koja kroz karijeru nije pravila kompromise sa željom da ostane dosledna sebi i izvornom tonu ne želeći da naruši tradiciju .

-Kada dođe dan mog rođendana,osećam veliku radost, uzbuđenje kao i kad sam bila klinka. Nekako se poslednjih godina dešavalo da baš na taj dan imam koncerte sa Bistrikom . Moj dan, 9. novembar, slavili smo i u Torontu 2013. godine a 2014. i 2015. u Beogradu na  Bunt festivalu. Prošle godine premijera spota za pesmu “Dimitrijo, sine Mitre” dogodila se takođe na moj rođendan. Rešili smo da ove godine punoletstvo Bistrik orkestra  proslavimo takođe 9. novembra u Kombank dvorani . Specijalni gost te večeri biće moj prijatelj Vlatko Stefanovski koji je velika balkanska i svetska zvezda i moj dragi prijatelj. Biće to pravo rođendansko slavlje a spremamo i tortu i svećice. Pozvani su svi ljudi dobre volje koji vole i poštuju naš rad- prenosi nam Bilja detalje ove posebne proslave .

Početkom meseca publika je imala priliku da premijerno pogleda spot sa pesmu “Jano sevdalino” koji je sniman u specifičnom kraju Makedonije i u kome igra mlada glumica Jana Stojanovska , inače široj publici poznata po ulozi makedosnke revolucionarke u veoma zapaženoj i gledanoj seriji Dragana Bjelogrlića “Senke nad Balkanom” . Spot je za kratko vreme veliku privukao pažnju javnosti i svakim danom beleži sve veći rast pregleda na You Tube-u .

Hellomagazin.rs Promo, Instagram
Tagovi: bilja krstić

Pročitajte još

Najnovije vesti