Jednom se puni 30 godina: Žurka Filipa Krajinovića ostavila bez daha, Petar Grašo oduševio, slavljenik u suzama dočekao ponoć (video)

Jednom se puni 30 godina: Žurka Filipa Krajinovića ostavila bez daha, Petar Grašo oduševio, slavljenik u suzama dočekao ponoć (video)

Autor: | 03/03/2022

0

Rođendan Filipa Krajinovića obeležen gala žurkom 

Rođendanska žurka Filipa Krajinovića glavna je tema o kojoj se priča. Srpski teniser 27. februara napunio je trideset godina i tim povodom organizovao spektakularnu proslavu. 

Pročitajte: Šuška se o raskidu - Prava istina o odnosu Filipa Krajinovića i njegove devojke Anđele

Instagram

 

Ni manje ni više, goste je zabavljao Filipov omiljeni pevač Petar Grašo, koji se velikom broju gostiju obratio na početku nastupa i slavljeniku čestitao ulazak u četvrtu deceniju.

Pročitajte: Super komšije - Iznenadićete se koji naš sportista u sitne sate dolazi kod Saše Kovačevića po ljubavni savet

‒ Hvala što ste došli i ispunili moj san da vas bude u ovolikom broju. Mislim da sam bogat čovek jer vas vidim ovde nasmejane i želim vam da se lepo provedete i da uživamo ‒ poručio je gostima dobro raspoloženi Krajinović.

 

Uz srpskog tenisera sve vreme bila je njegova lepša polovina Anđela Novčić, a par je među prvima zaplesao na podijumu uz neke od najlepših balada Petra Graša.

Instagram

 

Rođendan Filipa Krajinovića slavio se do zore 

Vidno srećan, Filip nije krio suze radosnice koje su tačno u ponoć potekle niz njegovo lice.

Instagram

 

Filipova velika prijateljica Anastasija Ražnatović oduševila je prisutne kada se u jednom trenutku latila mikrofona i zapevala pesmu „Rane“.

Instagram

 

Pogledajte još fotografija sa proslave tridesetog rođendana Filipa Krajinovića.


 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još