Unuk čuvenog Gidre godinama se bavio manekenstvom, svi kažu da je nasledio dedin šarm (foto)

Unuk čuvenog Gidre godinama se bavio manekenstvom, svi kažu da je nasledio dedin šarm (foto)

Autor: | 01/03/2022

0

Unuk Dragomira Bojanića Gidre bio je uspešan maneken

Iduće godine biće tačno tri decenije kako nas je napustio Dragomir Bojanić Gidra, čija slava ni danas ne tamni. Avanture popularnog her Žike Pavlovića rado gledaju i generacije koje se u vreme kada je snimana čuvena Žikina dinastija nisu ni rodile.

Pročitajte: Poslednje zbogom Darinki Čalenić - Posle Marije, preminula i Dara iz Žikine dinastije

Privatna Arhiva

 
 

Glumac neponovljivog šarma ženio se čak tri puta i to uvek istom ženom, glumicom Ljiljanom Kontić. Njih dvoje su se upoznali na fakultetu, venčali 1966. godine, a zatim rastajali i mirili, jer nisu mogli jedno bez drugog. Tokom burnog zajedničkog života dobili su ćerku Jelenu, rođenu 1970. godine.

Pročitajte: Dva puta su se razvodili i dva puta venčavali - Strasna ljubav Gidre i Ljalje

 

O tome kakav je Dragomir Bojanić bio u privatnom životu danas najčešće svedoči Jovan Stojanović, unuk njegovog rođenog brata Milomira. Iako je imao samo sedam godina kada je Gidra preminuo, dobro se seća deda-strica.

‒ Često sam ga posećivao u njegovom stanu blizu Kalemegdana. Kakav je bio u Žikinoj dinastiji, takav je bio i u svakodnevnom životu, nasmejan i vedar. Nikada ga nisam video tužnog ili namrgođenog ‒ kaže Jovan.

Pročitajte: Dragomir Bojanić Gidra danas bi slavio rođendan - Velike tragedije su obeležile glumčev život

Privatna Arhiva

 
 

‒ Nije tačno da je moj deda bio švaler ‒ napominje.

‒ On je mnogo voleo moju babu Ljiljanu i od te silne ljubavi dolazilo je i do svađe. Zbog toga su se često rastajali jedno od drugog, ali joj se on uvek vraćao. Nije odlazio zbog drugih žena, to nije istina ‒ ispričao je jednom prilikom unuk Dragomira Bojanića Gidre, kome je atraktivan izgled širom otvorio vrata u svet manekenstva. Proteklih godina radio je brojne kampanje za poznate brendove, revije, a pojavljivao se i u muzičkim spotovima.

Dejan Milićević

 
 
 

‒ Svi znaju ko je Žika Pavlović, jer je ta uloga obeležila jednu eru naše kinematografije. Mnogo je sebe dao u toj ulozi, dosta teksta je i sam ubacio ‒ otkrio je Jovan, za koga kažu da je nasledio dedin šarm.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti