Kraj! Olivera Jovićević posle 18 godina napustila RTS, sve iznela u javnost

Kraj! Olivera Jovićević posle 18 godina napustila RTS, sve iznela u javnost

Autor: | 23/02/2022

1

Olivera Jovićević napustila RTS

Novinarka Olivera Jovićević, jedno od zaštitnih lica Radio-televizije Srbije, posle 18 godina provedenih u pomenutoj medijskoj kući, odlučila je da karijeru nastavi na drugom mestu. U zvaničnom saopštenju koje je objavila na svom Instagramu renomirana voditeljka navodi razloge ovakve odluke, te otkriva čime će se u budućnosti baviti.

Pročitajte: Olivera Jovićević se povlači sa televizije, ovo je razlog

Luka Šarac

 

‒ Želim da vas obavestim da je posle 18 godina mog rada na Radio-televiziji Srbije došlo vreme za promene. Zahvaljujem svim mojim kolegama sa kojima sam gotovo dve decenije sarađivala radeći emisiju „Upitnik“, koja je nekoliko sezona, prema zvaničnim merenjima, bila najgledaniji tok-šou na svim televizijama i, verujem, imala važan uticaj u srpskoj i regionalnoj javnosti.

Hvala RTS-u koji mi je pružio priliku da od mog dolaska u Javni servis, 2004. godine, na poziv tadašnjeg generalnog direktora Aleksandra Tijanića, radim na najvažnijim projektima televizije. Sa Javnog servisa odlazim u prijateljskoj i kolegijalnoj atmosferi sa uredništvom i menadžmentom i otvorenošću za svaku buduću saradnju – navodi Olivera u zvaničnom saopštenju i dodaje:

Pročitajte: Olivera i Dunja Jovićević - Upitnik za majku i ćerku

‒ Veliku zahvalnost dugujem mojim gostima i sagovornicima, a bilo ih je više stotina iz svih sfera života, od eksperata i profesora do stranačkih lidera i predsednika vlada i države. Najveću zahvalnost dugujem gledaocima koji su u proteklih 17 sezona pratili Upitnik, najdugovečniji tok-šou na svim nacionalnim televizijama, koji je predstavljao „krvnu sliku Srbije“. Svoj dalji rad nastaviću u oblasti TV produkcije i marketinga. Sa velikim uzbuđenjem pripremam nove projekte i radujem se budućim izazovima i prilikama. Olivera Jovićević, novinar

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin