Kao preslikane: Rođenu sestru Slavice Rokvić retko viđamo, neverovatno je koliko liče (foto)

Kao preslikane: Rođenu sestru Slavice Rokvić retko viđamo, neverovatno je koliko liče (foto)

Autor: | 21/02/2022

1

Sestra Slavice Rokvić konačno u javnosti

Majka Marka i Nikole Rokvića, Slavica, kroz svoj Instagram nalog do sada nam se predstavila kao jedna više nego svestrana žena: ona piše knjige, gaji cveće, poznaje “moći” lekovitog bilja, sjajna je domaćica i roditelj, a uz sve to je negovana dama, koja se ne ustručava da glasno razmišlja o situacijama koje je okružuju.

Pročitajte: Slavica Rokvić se ponovo smeje, on je vratio osmeh na njeno lice (foto)

Instagram

 

Kao žena kojoj je porodica uvek bila na prvom mestu, Slavica Rokvić se nedavno osvrnula na sve prisutniju pojavu da najbliži članovi familije nisu u dobrim odnosima, a da često ni sami ne znaju zbog čega.

-Ovih sama dana došla do nekih saznanja koja su veoma neprihvatljiva za moj um. Rođena braća pa ne pričaju, sestra ne podnosi brata, a brat je ljut na sestru. Kažu da je kod nas to česta i normalna pojava. Ne mogu se pomiriti sa činjenicom da ružno pričajući o svojoj krvi hranimo ružne emocije koje su negativna frekvencija. Vređajući njih najviše povređujemo sebe. Kakvi smo to ljudi - pita se udovica Marinka Rokvića.

Pročitajte: 40 dana od Marinkove smrti Slavica podelila uspomenu iz porodičnog doma koja para dušu - Ne trudi se da razumeš moju tugu

Instagram

 

-Za ljutnju je uvek potrebno dvoje. Kako možemo da budemo dobri prijatelji, komšije, muževi, žene, roditelji ako smo u lošim odnosima sa svojim najmilijima? Zar je toliko teško potražiti dobro u najrođenijima. Što tražimo to obavezno i nađemo - smatra Slavica.

Poruka Slavice Rokviće je kratka i jasna: Prvi oprosti, podrži, pomozi, pruži ruku, shvati, voli, prvi pozovi bez posebnog razloga brinući za onoga sa kim si delio sobu, bio pod istim krovom. Spavao na istom srcu, u istoj utrobi. Probudi sebe u ogledalu zajedničkih nestašluka i snova koje ste sanjali.

Pročitajte: Dom Slavice i Marinka Rokvića građen je sa puno ljubavi - Ovde su proveli najlepše godine života (foto)

Instagram

 

Osoba koja je Slavicu nadahnula za ovo emotivno obraćanje je njena rođena sestra Suzana, za koju je jako vezana. Na prvi pogled slične su kao da su bliznakinje.

-Na današnji dan rodila se moja sestra, moja ljubav, nikako rival. Moja ponos nikako zavist, moj oslonac i snaga u teškim danima i ja njen. Moje drugo ja, jedina moja. Hvala ti na ljubavi, toleranciji, gledanju kroz prste, praštanju. Hvala ti što si uvek tu, što se zajedno smejemo i plačemo. Hvala ti za svaku reč utehe kada sam slaba, ali samo na tren, jer znam da nisam sama, da te rodila žena koja je i moja mati. Srećan ti rođendan, jedina moja. Voli te tvoja SIS.

Pročitajte: O majci Nikole Rokvića ovo sigurno niste znali

Instagram

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti