Kraj posle šest godina: Razvodi se Goga Sekulić

Kraj posle šest godina: Razvodi se Goga Sekulić

Autor: | 20/02/2022

1

Razvodi se Goga Sekulić!

Posle šest godina braka pevačica Goga Sekulić se razvodi. Kako saznaje Kurir Goga je nedavno podnela zahtev za sporazumni razvod braka od Uroša Domanovića, sa kojim je dobila i sina Vasilija.

Pročitajte: Goga Sekulić za HELLO! - U Srbiji još vlada uverenje da isključivo majka treba da vodi računa o domu i detetu

Ata Images

 

Razvodi se Goga Sekulić, ovo je razlog

Njih dvoje su se rastali još pre šest meseci, ali su tek sada pokrenuli u proces sudske rastave. Izvor upućen u odnos pevačice i svetskog prvaka u điju-đicu otkriva da njih dvoje već dve godine ne žive zajedno zbog poslovnih obaveza, te da su upravo razdvojenost i daljina uticale da njihov odnos zahladni.

- Nakon venčanja Goga i Uroš su živeli u Cirihu, gde on ima sportsku akademiju. Bilo im je savršeno, a pevačica je redovno dolazila u Beograd zbog poslovnih obaveza, gde je boravila i po mesec dana, što njenom mužu nije smetalo. S druge strane, on nije voleo da se pojavljuje u javnosti i smetalo mu je kada bi se njegova fotografija pojavila u medijima. Nije želeo da bude deo estrade. Gogi je bilo teško da balansira, ali nekako je uspevala da razgraniči posao i privatnost - otkriva naš izbor i dodaje da su se prvi problemi javili na početku pandemije koronavirusa, pre dve godine. Goga se tada sa sinom preselila u Beograd, a Uroš je ostao u Cirihu.

Pročitajte: Brak Goge Sekulić u krizi- Suprug Uroš ljut zbog jedne nesvakidašnje stvari

ATA Images

 

- U početku su super funkcionisali na daljinu. Goga je s vremena na vreme odlazila u Švajcarsku, ali je i Uroš dolazio u Srbiju. Međutim, ubrzo je takav način života počeo da utiče na njihov brak, često su se svađali. Nije bilo ljubomore, ni treće osobe, već je njihova komunikacija postajala sve gora i gora.

Pevačica je i na svom Instagramu obrisala sve fotografije sa suprugom, a rešila je da se sada posveti poslu i da se u velikom sjaju vrati muzici i nastupima. 

Komentari (1)

Loading
Tijana 07:18 21.02.2022
Odgovori

Dosta je i trajalo, razlika u godinama, razdvojenost.... Dobila je dete, boli je uvo!

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti