Karići slave: U porodicu stigli blizanci, bebe dobile po dva imena (foto)

Karići slave: U porodicu stigli blizanci, bebe dobile po dva imena (foto)

Autor: | 15/02/2022

1

Porodica Karić postala je bogatija za čak dva nova člana. Ćerka Olivere Karić Nedeljković, rođene sestre čuvene braće Bogoljuba, Sretena, Dragomira i Zorana, na svet je donela blizance kojima su ponosni roditelji dali po dva imena. Posebno je zanimljivo dečakovo, koje je dobio u čast svog deda-ujaka Sretena Karića, koji je preminio u aprilu 2017. godine.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije sa proslave rođendana i krštenja sina Dane Karić, ovakvu tortu do sada niste videli

Boško Karanović

 

- Danas u 8.18 časova u porodilištu u Višegradskoj ulici u Beogradu porodila se Gorica Nedeljković-Bogdanović, ćerka naše rođene sestre Olivere Karić Nedeljković. Gorica i suprug Marko postali su srećni roditelji zdravih i lepih blizanaca, devojčice Ane Aleksandre i dečaka Bogdana Sretena. Cela porodica Karić je sa izuzetnom radošću i ponosom primila blagorodnu vest o dolasku na svet dva nova najmlađa člana ove velike srpske porodice. Mama Gorica i blizanci osećaju se dobro i čekaju skori odlazak svojoj kući. Porodica se širi, deca treba da se rađaju, a Srbija treba da sa novom mladom generacijom još bolje i više radi, gradi i rađa - saopštila je porodica Karić na Instagramu.

Komentari (1)

Loading
Aja Jung 17:17 17.02.2022
Odgovori

U, ovi kao da su jedini na svetu dočekali blizance! A najjače je ovo: "blagorodna vest". Kao da je žena rodila Teslu i Mariju Kiri u najmanju ruku. Kad se ljudi popale da su bitni.

hellomagazin.rs hellomagazin