Sestričina Lepe Brene živi na drugom kontinentu i preslikana je tetka: Ja sam njena nesuđena ćerka (foto)

Sestričina Lepe Brene živi na drugom kontinentu i preslikana je tetka: Ja sam njena nesuđena ćerka (foto)

Autor: | 30/01/2022

0

Sestričina Lepe Brene neverovatno liči na folk zvezdu

Lepa Brena potiče iz muzikalne porodice. I njena starija sestra Faketa i brat Faruk imaju dara za ovu umetnost. Faruk se bavi produkcijom i svira harmoniku, dok je Faketu život odveo drugim putem. I na drugi kontinent: već decenijama sa porodicom živi u Kanadi.

Pročitajte: U vreme Instagrama ništa se ne može sakriti - Lepa Brena jednom fotografijom pokazala šta misli o Bobinoj bivšoj ženi

Privatna arhiva

 

Kako ove protekle dve godine nije bilo mnogo koncerata zbog opštepoznatog problema, folk diva je na raspolaganju imala više slobodnih dana. Koristila ih je za odmor, putovanja i susrete sa familijom. A pošto mnogo liči na stariju sestru, nije ni čudo što je Faketina ćerka – preslikana tetka.

‒ Ja sam njena nesuđena ćerka – našalila se Majda Stojanović u jednom razgovoru za Prvu, a mnogima je tada i njen glas zazvučao poznato. Otkrila je kako je ljudi često zaustavljaju na ulici i kažu da liči na Brenu.

Pročitajte: Porodični skandal - Živojinovići na sudu, evo i zašto!

Instagram

 

Sestričina Lepe Brene živi u Kelouni, gradu na zapadu Kanade između Vankuvera i Kalgarija, sa suprugom za koga se udala 2012, sa sinom i ćerkom. Pored njenog imena na Instagramu stoji i profesija: „autism awarness advocate“. Dakle, ekspert je za podizanje svesti o autizmu.

Pročitajte: Jedan doček Nove godine Breni je zauvek promenio život, pre ponoći pojavio se njen princ (foto)

Instagram

 

Sa tetkom je bliska i viđaju se kad god imaju prilike, a pratioce povremeno podseti na značajne porodične trenutke. Tako je nedavno objavila fotografiju na kojoj im društvo pravi i baka Ifeta, Brenina i Faketina majka.

Pročitajte: Ležala sam 12 dana nepokretna - Lepa Brena godinama se lavovski bori sa ozbiljnom dijagnozom

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin