Uskoro venčanje: Ona je buduća supruga Vukote Brajovića (foto)

Uskoro venčanje: Ona je buduća supruga Vukote Brajovića (foto)

Autor: | 19/01/2022

0

Devojka Vukote Brajovića je uspešna mlada dama 

Vukota Brajović, koga u filmu „Toma“ gledamo u ulozi legendarnog Radmila Armenulića, svestrana je ličnost, potpuno oslobođen pritiska poznatog prezimena. Sin doajena našeg glumišta Voje Brajovića prvo se bavio modelingom, a potom je snimio film „Zona mrtvih“, koji je postigao uspeh van granica Srbije.

‒ Moj odnos prema ocu bio je oduvek pun poštovanja, a kada je reč o glumačkim ostvarenjima, onda i neskrivenog divljenja. Voja je odigrao neke zaista antologijske uloge, naročito u pozorištu, tako da je poređenje s njim suštinski besmisleno. Genijalno mi je što nije izgubio želju za izazovima – i dalje traži interesantne i zahtevne uloge. S karijerom koju ima godinama je mogao da bude na „autopilotu“, a nije, i to je za dodatno poštovanje – ispričao je Vukota za magazin Story.

Pročitajte: U filmu Toma privukao je veliku pažnju - Sin Voje Brajovića pravi je beogradski šmeker (foto)

Boško Karanović

 

Devojka Vukote Brajovića zarobila je njegovo srce

Atraktivan, uspešan i – zauzet. Vukota Brajović sebe ne doživljava kao zavodnika, štaviše, jednom prilikom se našalio da je jedva uspeo da zavede i sopstvenu devojku.

‒ Šta uopšte znači biti zavodnik? Da li je zavodnik onaj koji se dopada ženama ili onaj koji se trudi da se dopadne, pa nešto i postigne na upornost? Nikada sebe nisam posmatrao tako, niti sam razmišljao o tome. Iako deluju komplikovano, stvari su zapravo vrlo proste: čovek treba da prati instinkt i neće pogrešiti. S mojom verenicom stvari upravo tako stoje već dosta godina, instinktivno, spontano i posvećeno. Živimo zajedno bez žurbe za bilo čim, a ja se često šalim da smo poput strip-junaka – večiti verenici! Uostalom, stvari koje dobro funkcionišu ne treba menjati, pitajte Mikija Mausa i Mini.

Pročitajte: Voja Brajović važio je za velikog zavodnika, a njegov sin nadmašio je i njega!

Marko Arsić

 

Na pitanje čime ga je verenica osvojila, a čime zadržala, Vukota Brajović spremno odgovara:

‒ Moja lepša polovina je projektant informacionih sistema sa visokim umetničkim senzibilitetom. Sanjamo iste snove i vrlo smo sličnih interesovanja, a opet dovoljno različiti da jedno drugom i posle toliko godina budemo zanimljivi. Ili, kako bi Roki Balboa rekao – ona popunjava moje praznine! Otkad je pandemija na snazi, dosta vremena provodimo u kući, gledajući filmove i serije, igrajući igrice i dopunjavajući biblioteku. Tu je i nezibežno učenje francuskog, koji gospođici ide bolje nego meni! Osvojila me je i zadržala dugim nogama, nežnošću i smislom za humor. (smeh)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti