Loše vesti iz doma Ane Ivanović obišle svet, nekadašnja teniserka slomljena i razočarana

Loše vesti iz doma Ane Ivanović obišle svet, nekadašnja teniserka slomljena i razočarana

13/01/2022

4

Ana Ivanović bez priznanja ove sezone

Ana Ivanović bila je na korak od ulaska u tenisku Kuću slavnih, ali to se, nažalost, nije desilo. Bar ne ove sezone. Pošto ni ostali konkurenti nisu dobili dovoljan broj glasova, izbor će, kako se najavljuje, krajem godine biti ponovljen, tako da ima priliku za popravni. Ovo je bio svojevrstan presedan – prvi put od 1955. godine dogodilo se da nijedan kandidat nije ostvario plasman za ulazak u „Hall of Fame“.

Pročitajte: Nevolje u raju - Svekar i svekrva Ani Ivanović zadaju velike muke, Bastijan između dve vatre

Brax

 
 

U klasi 2022. sa srpskom teniskom princezom bila su još neka zvučna imena „belog sporta“: Karlos Moja, Kara Blek, Huan Karlos Ferero, Liza Rejmond i Flavija Peneta. Svakom je bilo neophodno 75 odsto glasova od navijača i grupe sastavljene od predstavnika medija, nekadašnjih tenisera i eksperata. Ana je imala sjajne šanse, zapravo sve je ukazivalo na to da joj je Kuća slavnih sigurna, budući da je neko vreme bila na prvom mestu „WTA“ liste, a osvojila je i jedan grend slem, “Rolan Garos” 2008. godine.

Pročitajte: Lepota je u jednostavnosti - Zavirite u prelepi nemački dom Ane Ivanovića i Bastijana Švajnštajgera

Getty images

 

Iako se ona nije oglašavala povodom prijema u Kuću slavnih, verujemo da joj nije svejedno zbog ovakvog ishoda i da je razočarana.

Jedna od Aninih prvih objava na Instagramu u novoj godini bila je usko vezana za profesiju kojom se proslavila. Pored stare fotografije sa terena napisala je: „Vi ste najveći projekat na kome treba da radite svakog dana“.

Komentari (4)

Loading
mijo 06:35 17.01.2022
Odgovori

Ana Ivanov "IC" NEMA SANSE jer se prezime na "IC" ! Zapad je PORUCIO!

Heterija 23:54 19.01.2022
Odgovori

Ana Ivanovic svakako nije razocarana a po najmanje "slomnjena"! Njen zuvot je itekako ispunjen u svakom pogledu, sto se iz prilozenog moze zakljuciti. Ana neodgovara na tendenciozne medijske prozivke jer je uvek bila odmerena i lepo vaspitana. Ana ima samo jednu "manu" srecu a to se tesko oprasta!

Marx 06:51 21.01.2022
Odgovori

Uh dobro je, ja pomisli uginulo joj morsko prase, kakav bi to tek udarac bio za ovaj napaceni narod...

hellomagazin.rs Profimedia