Bez interneta i hrane, daleko od civilizacije: Kako je poznata Srpkinja izvukla Lejdi Gagu iz pakla droge (foto)

Bez interneta i hrane, daleko od civilizacije: Kako je poznata Srpkinja izvukla Lejdi Gagu iz pakla droge (foto)

Autor: | 15/01/2022

0

Lejdi Gaga - Droga nema poslednju reč

Nije tajna da je Lejdi Gaga imala ozbiljnih problema sa porocima. I sama pop zvezda više puta je pričala o tome kako bi skrenula pažnju onima koji bi mogli da krenu istom stranputicom. Tako je otkrila da je posle jednog nastupa, na kome je povredila kuk, posegnula za marihuanom i da je travu pušila svakodnevno ne bi li ublažila bolove.

‒ Iznurivala sam sebe poslom iako je povreda još bila sveža. Koncerti su bili savršeni, a bol nepodnošljiv. Zato sam, čim bih sišla sa scene, koristila marihuanu da taj osećaj prestane.

Pročitajte: Svađe, nerazumevanje, sukobi, depresija - Uz pomoć ove metode Lejdi Gaga i njena majka postale su kao jedno

Getty Images

 

Ekstravagantna pevačica nabavljala je opojni narkotik uz lekarski recept. Međutim, kada je shvatila da bi priča mogla da izmakne kontroli, odlučila je da se na vreme oslobodi poroka. U procesu rehabilitacije u pomoć joj je priskočila prijateljica, čuvena umetnica Marina Abramović, koja ju je pozvala u svoj dom. No, zvezda performansa ima pravila koja gosti moraju da poštuju, što je Gagi odmah stavila do znanja.

‒ Nema gledanja televizije, nema interneta i kompjutera, nema hrane i, naravno, nema marihuane. Tri dana ješćemo, gledaćemo i disaćemo umetnost ‒ bila je izričita Marina u obraćanju prijateljici koja je tada imala 27 godina.

Pročitajte: U centru Beograda - Svakodnevno mnogi prođu pored ove kuće, ali ni ne slute da je baš tu rođena Marina Abramović

Profimedia

 

Lejdi Gaga - Droga može da se pobedi

Gaga je na sve pristala, čak i na neobičan eksperiment u šumi u koju ju je Marina odvela sa povezom preko očiju. Zadatak je bio da pronađe put natrag bez čula vida.

‒ Šetala sam se šumom i u nekom trenutku počela da plačem jer dugo nisam osetila tako jaku povezanost sa prirodom.

Pročitajte: Lejdi Gaga kao Patricija Guči - Priča o ubistvu, glamuru i pohlepi

Profimedia

 

Kakva je još čuda Marina napravila nije poznato, ali popularnoj pevačici bila su dovoljna samo tri dana da zaboravi na marihuanu i okrene se zdravijem načinu života.

Profimedia

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin