Sve je moglo biti drugačije: Smrt Nede Arnerić dogodila se na današnji dan, dve godine kasnije isplivala velika istina

Sve je moglo biti drugačije: Smrt Nede Arnerić dogodila se na današnji dan, dve godine kasnije isplivala velika istina

Autor: | 10/01/2022

0

Smrt Nede Arnerić potresla region 

Pre dve godine, na današnji dan, napustila nas je Neda Arnerić, zvezda jugoslovenskog i srpskog filma. Imala je 63 godine i planove za budućnost uprkos zdravstvenim problemima i velikoj tuzi koja ju je u stopu pratila posle smrti supruga Mileta. U braku su proveli divnih 37 godina.

Pročitajte: Otišla je prerano, smrt Nede Arnerić potresla region - Ovo je bila njena poslednja želja

Luka Šarac

 

Sticajem okolnosti, poslednji intervju dala je za magazin HELLO!, tri meseca pre odlaska u večnost.

Pričala nam je da se raduje premijeri dečje predstave koju je pripremala na sceni pozorišta „Puž“, nije krila ponos zbog jubilarnog, dvestotog izvođenja predstave „Igra parova“, sa uzbuđenjem je govorila o putu u Indiju, koji joj predstoji.

‒ Ta zemlja mi je oduvek bila inspirativna, ali moj muž nikad nije želeo da ide na tu stranu sveta. Govorio je: „Dosta mi je moje sirotinje, neću da gledam tuđu.“ Nedavno sam, posle duže pauze, ponovo krenula na časove joge gde sam i čula za mogućnost odlaska u Indiju. Pitala sam mogu li da se pridružim, odgovorili su mi: „Naravno, ali ide se u jedan ašarm, gde se vodi strog asketski život. Da li si spremna na to?“ Verujem da mogu da izdržim deset dana u rigoroznim uslovima i unapred se radujem novom iskustvu. Sigurna sam da će mi biti zanimljivo, ko zna, možda naučim i da meditiram.

Guliver Getty Images

 

Smrt Nede Arnerić šokirala je sve 

U Indiju je otputovala, ali nismo stigli da po povratku u Beograd podelimo utiske sa putovanja o kojem je sanjala ceo život.

Austrija je bila destinacija gde je želela da ostari.

‒ Uspešno sam savladala nemački jezik, dobila sam i sertifikat. Imam mali stan u Alpima. Kako godine prolaze i kako se polako opuštam u penziji sebe sve više vidim u tim krajevima.

Pročitajte: Slučajnost ili sudbina?! Datum smrti Nede Arnerić krije neverovatnu istinu

Luka Šarac

 

Životni put okončala je prerano, u svom stanu u Beogradu. Beživotno telo za trpezarijskim stolom pronašao je njen brat Miša, koji je došao da je obiđe, zabrinut što se Neda ne javlja na telefon.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti