Ćerka Vesne Čipčić blista: On je osvojio srce Anje Alač (foto)

Ćerka Vesne Čipčić blista: On je osvojio srce Anje Alač (foto)

Autor: | 31/01/2021

1

Lepa glumica Anja Alač domaćoj publici predstavila se ulogom u filmu "Montevideo, Bog te video", a svoju karijeru postepeno je gradila, da bi danas bila izuzetno uspešna. Osim što je nedavno glumila u filmu "Vikend sa ćaletom", Anja je srce domaće publike pridobila ulogom vaspitačice Dunje u popularnoj seriji "Tate".

Anja je pohađala FDU u klasi Dragana Petrovića Peleta, a sa kolegama je ostvarila divan odnos, pa je deo tima o kome se priča - klase 2007. Sa svojim prijateljima provela je divno zimovanje, a upravo zbog fotografija se tog putvoanja povelo se pitanje, koje mnoge zanima - ko je dečko Anje Alač?

Pročitajte: Multitalentovana Anja Alač će vas oduševiti svojim glasom i pesmom (video)

 

 

Naime, glumica je tokom studentskih dana imala mladalačku ljubav sa kolegom sa klase, glumcem Milošem Bikovićem, koji je takođe bio na zimovanju sa prijateljima sa klase. Upravo zajedničko zimovanje navelo je medije da posumnjaju da su Anja i Miloš obnovili romansu.

Miloš je zatim odlučio da jednom fotografijom otkrije pravu istinu, pa je pokazao i ko je dečko lepe glumice.

 

 

Naime, Anja Alač je u vezi sa Andrejem Josifovskim Pijanistom, "street art" umetnikom, koji je takođe otputovao sa Anjinim prijateljima.

Mnogi su primetili da Anja u poslednje vreme blista i da je srećnija nego ikada, a sada je jasno da je Andrej povod njenog širokog osmeha. 

Pročitajte: Anja Alač o tajni njene lepote - Moj optimizam je ponekad isuviše dominantan

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti