U Holivudu bi napravila haos: Ovo je rođena sestra voditeljke Jelene Simić (foto)

U Holivudu bi napravila haos: Ovo je rođena sestra voditeljke Jelene Simić (foto)

Autor: | 03/01/2022

0

Voditeljka Jelena Simić u srećnom je braku sa "znatno starijim" suprugom Draganom Simićem, sa kojim je tokom 17 zajedničkih godina pronašla mir i sreću. U intervjuu za HELLO! Jelena je pred novogodišnje ptaznike otvoreno govorila o braku, razlici u godinama, ćerki Uni i sinu Aleksi.

- Naš brak je zasnovan isključivo na ljubavi. Dragan i ja smo dom gradili zajednički. Što se karijera tiče dešavalo nam se da je sredina upućivala otrovne strelice na jedno od nas preko leđa onog drugog. Nije tu bilo nikakve koristi. Jedina mera do koje mi držimo je mera ljubavi -iskreno je rekla Jelena, koja je odlučila da javnosti pokaže još jednu svoju ljubav, sestru Živanu

Pročitajte: Voditeljka Jelena Simić za HELLO! - Razlika od 18 godina nije prepreka za ljubav

Srđan Bosnić

 

Rođena sestra Jelene Simić prelepa je crnka, o čijoj lepoti je suvišno govoriti. Iako nije odabrala javni posao, Živana svojom pojavom pleni pa mnoge čudi kako se i ona nije obrela u svetu televizije. 

Instagram

 

Kao diplomirani fililog Živana se sjajno snašla u marketingu, pa godina uspešno gradi svoju karijeru. Srećno je udata i mama je preslatke devojčice.

Pročitajte: Recept koji ćete obožavati - Ovako je voditeljka Jelena Simić smršala posle druge trudnoće

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Purkovic (@zivanadomazet)

Porodica joj je na prvom mestu o čemu neretko piše i na svom profilu na Instagramu. 

- Jedni kažu iste, drugi ništa slično, treći čak nemaju komentar - duhovito je napisala sestra Jelene Simić pored njihove zajedničke fotografije. 

Instagram

 

Jedno je sigurno, da je Živana odlučila da živi negde na zapadu njen holivudski osmeh i lepota ne bi ostali neprimećeni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Purkovic (@zivanadomazet)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin