Upoznajte Nestora: Brat Vuka Kostića ne pojavljuje se u medijima, ima sasvim drugačije zanimanje i izgleda savršeno (foto)

Upoznajte Nestora: Brat Vuka Kostića ne pojavljuje se u medijima, ima sasvim drugačije zanimanje i izgleda savršeno (foto)

Autor: | 02/01/2022

0

Brat Vuka Kostića glumcu je najveća podrška 

Poznato je da je Vuk Kostić na profesionalnom planu nastavio porodičnu tradiciju, budući da se glumom bavio i njegov pokojni otac Mihajlo Kostić Pljaka, ali i deda, međutim ova profesija preskočila je Vukovog starijeg brata Nestora koji je otišao u sasvim drugačijem pravcu.

Iako ih gluma ne povezuje, postoji nešto drugo što im je zajedničko. Obojica su skloni ekstremnim sportovima i ljubitelji su prirode, ali je brat Vuka Kostića ljubav prema omiljenom sportu pretvorio u posao i već godinama se bavi profesionalnim ronjenjem. Nestor radi kao skiper i ronilac i to daleko od Srbije. Život na moru i brodu mu prija, naročito zato što ga svet poznatih kojem Vuk pripada nikada nije privlačio.

Pročitajte: Jelisaveta nije jedina glumica u ljubavnoj biografiji Vuka Kostića - U studentskim danima voleo je nju, i danas su bliski (foto)

- Naš otac bio je mornar pre nego što je završio glumu, tako da nam je usadio ljubav prema vodi i prirodi uopšte, pa nas dvojica uglavnom zajedničko vreme provodimo baveći se sportom. Eto, tako se dogodilo da Nestor sada radi na brodu, a da sam ja glumac, pa smo obojica, svako na svoj način, nasledili oca - rekao je jednom prilikom Vuk.

Pročitajte: Posle toliko godina isplivala ogromna tajna - Ivana Peters bila u vezi sa ovim našim glumcem (foto)

Brat Vuka Kostića od njega je stariji godinu dana, a ime je dobio po dedi, jednom od osnivača i glumaca prvog pozorišta u Prokuplju. Nestor se pre dve godine oženio se izabranicom Ankom, a na svadbi su bile i mnoge Vukove kolege. Nestor i Vuk su vrlo bliski, a jedan drugom bili su najveća podrška kada su ostali bez oca pre dvadeset godina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin