Dirljiva ispovest Vuka Kostića o gubitku oca

Dirljiva ispovest Vuka Kostića o gubitku oca

Autor: | 08/01/2017

0

Vuk Kostić koji tumači lik inspektora Aleksandra u sada već popularnoj seriji "Ubice mog oca", zapravo ima par sličnosti sa istim. Jedna od njih je i ta što je Vuk, kao i Aleksandar, bio veoma vezan za svog oca, kao i to da obojice više nema.

Dok se lik Aleksandra u seriji još suočava sa svojim gubitkom, popularni glumac za "Blic" otkriva kako se on u vezi sa svojim velikim gubitkom oseća nakon toliko godina i da li mu je krivo što njegov otac ne može da ga vidi sada, kao već afirmisanog i uspešnog glumca.

Vuk Kostić i Nina Janković se vole i van kamera! (foto)

- On je na mene bio ponosan uvek. Otkad sam pošao kod Mike u grupu i upisao fakultet. Ču'š žao... Naravno da jeste, ali prošlo je 15 godina otkad nije sa nama. Umro je 2001. Ali ja znam da i sada može da me vidi - iskren je Vuk dok priča o očevoj smrti, iako je očigledno da mu priča o tome i dalje teško pada.

Mihailo Kostić Pljaka bio je glumac Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a igrao je u više domaćih filmova. Pljaku su često upoređivali sa Džejmsom Dinom, a njegov šarm, harizmu i talenat za glumu Vuk je nesumnjivo nasledio. Kada je čuveni Pljaka preminuo od leukemije, Vuk je imao samo 22 godine, i tek je počinjao svoju karijeru, pa mu je očeva smrt u tom periodu pala još teže.

Da li biste ga prepoznali: Vuk Kostić kao dečak u seriji “Otvorena vrata” (video)

Ipak, ono što Vuk pamti, to je da je imao oca za primer, te i da je i danas ovakav kakav jeste zahvaljujući upravo njegovoj podršci.

- I znam da bih voleo da budem otac kakav je on bio. Voleo bih da budem ćale na tom nivou. Možda se čak i plašim da ne bih mogao da budem toliko dobar ćale kao što je on bio. Ali strah od neuspeha je neuspeh sam po sebi - zaključuje Vuk.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović
Tagovi: Vuk Kostić

Pročitajte još