Nečista krv obeležila je njenu mladost: Kada je zaigrala lik Koštane Ceca je bila maloletna, nikad viđene fotografije sa snimanja filma

Nečista krv obeležila je njenu mladost: Kada je zaigrala lik Koštane Ceca je bila maloletna, nikad viđene fotografije sa snimanja filma

Autor: | 25/12/2021

0

Ceca - Nečista krv obeležila je njenu mladost 

Nedeljama veći deo Srbije željno iščekuje vikend i nove epizode serije „Nečista krv“, koja je preko noći osvojila srca gledalaca. Po motivima dela Bore Stankovića snimljeno je deset igranih epizoda, kao i film koji je prošlog leta postigao zapažen uspeh u bioskopima.

Nešto stariji još se sećaju natpisa koji su pre 25 godina pratili film „Nečista krv“, rađen u režiji Stojana Stojčića. Uprkos tome što su u njemu igrali glumački doajeni, poput Ljube Tadića i Radeta Šerbedžije, film nikada nije doživeo komercijalni uspeh.

Pročitajte: Voleli ste ih kao veliku i malu Zone - Katarina Radivojević i Jana Milosavljević u žiži javnosti

Happy tv promo

 

Ipak, pomenuto ostvarenje dugo je bilo tema ne samo novinskih tekstova već i brojnih tračeva. Snimanje je trajalo tri godine, a za to vreme pričalo se da glumci nisu zadovoljni uslovima rada i da na setu vlada loša atmosfera.

Ceca - Nečista krv je snimana kada sam bila maloletna 

Mlada muzička zvezda Svetlana Ražnatović, tada Veličković, dobila je ulogu senzualne i očaravajuće Koštane, čijoj lepoti i pesmi niko nije mogao da odoli. U prvo vreme najavljivana kao senzacija, na kraju se nije našla ni u jednom kadru završne verzije projekta.

Happy tv promo

 

Happy tv promo

 

Mada nikada nije zvanično potvrđeno, kolale su glasine da je Svetlanin tadašnji dečko, a kasnije suprug Željko Ražnatović Arkan tražio da se cenzurišu scene koje je snimila.

Pročitajte: Premijera filma "Nečista krv" - Katarina Radivojević sva u belom, svi pogledom tražili Bjelogrlića (foto)

Happy tv promo

 

‒ Moja uloga je bila isključivo muzička, nemam dijaloge. Kada sam se dogovorila da se pojavim u filmu, bila sam maloletna, pa je ugovor umesto mene potpisao moj otac. U svakom slučaju, devojčici koja je tada imala 17 godina bilo je veliko zadovoljstvo i čast da se nađe pored najvećih imena naše kinematografije ‒ pojasnila je svojevremeno Ceca.

Happy tv promo

 

‒ Što se tiče glume, nikada nisam stavila tačku na tu umetnost. Rado bih prihvatila lepu ponudu u nekom domaćem filmu.

Happy tv promo

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin