Dom po meri dve dame i jednog posebnog gospodina: Zavirite u prelepi stan Leontine Vukomanović i njene ćerke Lucije (foto)

Dom po meri dve dame i jednog posebnog gospodina: Zavirite u prelepi stan Leontine Vukomanović i njene ćerke Lucije (foto)

Autor: | 25/12/2021

0

Stan Leontine Vukomanović najlepši je pred praznike

U kući u kojoj žive deca praznici, po običaju, stignu pre nego što kalendar tako kaže. Ni kod Leontine Vukomanović situacija nije bitno drugačija jer je njena jedanaestogodišnja ćerka Lucija sa prvim snežnim danima okitila jelku najlepšim ukrasima.

S obzirom na to da kroz široke prozore njihovog porodičnog stana u centru Beograda „puca“ idiličan pogled na park i drveće prekriveno snegom, Leontinina poruka na „Instagramu“ sasvim je razumljiva: „Nikako ne izlaziti iz topline doma svoga“.

Pročitajte: Ćerka Leontine Vukomanović izrasla je u pravu lepoticu i sve više liči na svoju mamu (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonessa Eric (@leontina012)

Osim jelke i novogidšnjih ukrasa, dve dame nabavile su i maštovitu prazničnu dekoraciju u vidu jastuka, figura, svećanjaka...

Instagram

 

Inače, mesto na kome trenutno stoji jelka rezervisano je za „malog crnog zmaja“, kako pevačica tepa svom trenažeru na kojem vežba u kućnom ambijentu.

Instagram

 

Stan Leontine Vukomanović krasi prostrana terasa ispunjena brojnim biljkama, o kojima ona i ćerka same brinu, pa cele godine imaju „zanimaciju“.

Instagram

 

Zajednički brinu i o kućnom ljubimcu, umiljatom mačoru Maksu, koji ima svoje igračke, a najviše voli da se izležava na ugaonoj garnituri.

Pročitajte: Posle osam godina od razvoda, Leontina otkriva zašto nije uspeo brak sa Filipom Patom

Instagram

 

Mačka po imenu Maks je očigledno posebno inspirativna devojčici koja, osim muzičkog dara, ima i likovni, a ponosna mama koristi svaku priliku da se pohvali njenim crtežima.

Instagram

 

‒ Nikada ne bih mogla da budem domaćica, da posvećujem vreme nekakvim grubim poslovima. Uostalom, i ne stižem. Imam ljude koji mi pomažu u tome ‒ iskrena je Leontina, koja se posle uspešne kantautorske i pevačke karijere poslednjih godina posvetila pedagoškom radu sa najmlađima.


 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin