Beba Balašević novosti čuvala za kraj godine, javnost uglas: Dobar izgovor (video)

Beba Balašević novosti čuvala za kraj godine, javnost uglas: Dobar izgovor (video)

Autor: | 23/12/2021

0

Beba Balašević – pesma za Novu godinu

„Što se tiče godine koja uskoro ostaje iza nas, nek' ide malo zna-ona-gde. Što se tiče godina koje nailaze, pa – znam s kim bih volela da ih podelim...“ Ovim rečima Jelena Beba Balašević pre tri dana obratila se pratiocima na društvenim mrežama. Znamo šta se dogodilo 19. februara, tužnog dana koji je odneo jednu od najvećih zvezda ovih prostora, i zaista – neka ova godina ode tamo gde ju je Beba poslala.

Pročitajte: „Tatina ćerka, nema promašaja“ - Prvi put posle Đoletove smrti oglasila se Beba Balašević i sve zaintrigirala

Petar Đorđević

 

No, Đoletova mlađa ćerka u istoj objavi je najavila nastavak saradnje sa novosadskim ansamblom „Gospon Tamburaši“, koji su često pratili njenog oca na koncertima.

Beba Balašević - pesma kao novogodišnja čestitka

‒ Brzo mi je vreme pokazalo ko su mi pravi prijatelji, a među njima su bez ikakve dileme i „Gospon Tamburaši“. Spremili smo malu čestitku za sve vas koji ste u istom folderu...

Pročitajte: Jovana Balašević više ne želi da ćuti, sve iznela u javnost - Tata je to odlučio još pre 4 godine

Facebook

 

A čestitka je „folderašima“ stigla u vidu spota za novu pesmu simboličnog naziva u duhu praznika ‒ „Sve najbolje“. Nosi Bebin potpis, ali moramo priznati da u ovim notama, tamburama i stihovima čujemo i njenog oca, sa neke druge strane vremena... Baš kao i pesma „Sve bajke sveta“, koju su Beba i „Tamburaši“ predstavili u julu.

Pročitajte: Porodica Balašević odlučila da ne krije - Ovo piše u Đoletovom oproštajnom pismu, sve je predosetio


 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti