Olga Odanović donela neočekivanu odluku: Odlazim, suprug me je podržao

Olga Odanović donela neočekivanu odluku: Odlazim, suprug me je podržao

Autor: | 14/12/2021

2

Odluka Olge Odanović sve iznenadila

Kako sledeće godine stiče uslov za penziju, Olga Odanović (63) iskoristiće priliku da okonča radni vek, doduše, samo papirološki. Kako je otkrila za novi broj magazina Glorija, odlazak u penziju u njenom slučaju neće značiti i kraj karijere duge skoro četiri decenije već će nastaviti da igra u pozorištu, kao i da snima serije i filmove.

Pročitajte: Bez telefona i društvenih mreža, danas nezamislivo - Ovako je Pele osvajao Olgu, skupio je hrabrost i za najveću ludost

Boško Karanović

 

‒ Verovatno ću se penzionisati i osloboditi mesto nekom mlađem glumcu koji će biti ponosan što je u Narodnom pozorištu. To ne znači da ću se odreći glume jer je ona, pre svega, moja potreba i moja luka u kojoj se uvek usidrim. Nastaviću da igram predstave koje imam u Narodnom pozorištu i trudiću se da dajem maksimum u granicama mojih mogućnosti – ispričala je Olga i otkrila da je odluku koju je donela u potpunosti podržao suprug, glumac Dragan Petrović Pele.

‒ Zahvalna sam što imam porodicu uz sebe, što imam supruga koji je i pedagog na Fakultetu dramskih umetnosti i bavi se time ozbiljno i temeljno.

Pročitajte: Olga Odanović i Dragan Petrović Pele - Bez pozorišta u kući više od 30 godina

Dalibor Danilović

 

Proslavljena umetnica je prvakinja Drame nacionalnog teatra poslednjih 15 godina, pre čega je 18 godina provela u Pozorištu „Boško Buha“.

Komentari (2)

Loading
Cc 12:40 14.12.2021
Odgovori

Pametno..sada bezite na neko selo i kome trebate neka salju vozila za Vas... Svako dobro🕊️

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti