Čeka onog pravog: Katarina Šišmanović mašta da postane majka, a malo je poznato da je bila u braku sa ovim poznatim sportistom

Čeka onog pravog: Katarina Šišmanović mašta da postane majka, a malo je poznato da je bila u braku sa ovim poznatim sportistom

Autor: | 08/12/2021

0

Bivši muž Katarine Šišamnović slovenački je fudbaler 

U vreme dok je vodila emisiju „Sve za ljubav“ Katarina Šišmanović važila je za jednu od najlepših televizijskih voditeljki i najpoželjnijih Beograđanki. Za njenu naklonost „otimali“ su se mnogi viđeniji muškarci, ali je ona srce poklonila Goranu Stamenkoviću, vlasniku kuće „Emotion“, sa kojim je bila u višegodišnjoj vezi.

Luka Šarac

 

„Da“ je rekla 2009. godine, osam godina starijem slovenačkom biznismenu i bivšem fudbaleru Dejanu Kitiću, za koga se udala na obali mora u Dominikanskoj Republici.

‒ Naše venčanje podsećalo je na scene iz najromantičnijih filmova: more, pesak, matičar, dva svedoka iz Dominikane i nas dvoje zavetovali smo se na večnu ljubav ‒ otkrio je mladoženja za jedan slovenački magazin, kome su ustupili fotografije sa venčanja.

Bivši muž Katarine Šišmanović ostao joj je u lepom sećanju 

Prvu godišnjicu braka Katarina i Dejan proslavili su romantičnim letovanjem na Mikonosu, a pre druge odlučili su da se razvedu. U miru, bez skandala i ružnih reči.

‒ Daljina je učinila svoje. Niti sam ja mogla da pređem da živim u Sloveniju, niti je Dejan mogao da se preseli u Srbiju ‒ pričala je Katarina za HELLO! o razlozima zbog kojih je došlo do kraha braka, koji je idilično započeo.

Pročitajte: Katarina Šišmanović otkrila razlog zbog kog se povukla sa javne scene, svi joj čestitaju

Arhiva HELLO!

 

‒ Putevi su nam se razdvojili i svako je krenuo na svoju stranu. Tako je možda i najbolje. Kad već nismo mogli da opstanemo u budućnosti, razvod je bio najbolje rešenje. Među nama zaista nije bilo nikakvih intriga. Za brak je neophodno da dvoje budu zajedno, a mi smo prečesto bili odvojeni ‒ poručila je sveže razvedena Katarina, koja je u to vreme imala 28 godina.

I mada su mnogi prognozirali da će se uskoro ponovo udati, deset godina kasnije Katarina Šišmanović i dalje je gospođica, a po svemu sudeći ne razmišlja ni o povratku pred kamere.

Diplomirala je na master studijama političke ekologije na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, a ako je suditi po njenom profilu na „Instagramu“ dosta vremena provodi uživajući na putovanjima.

Pročitajte: Katarina Šišmanović - Nisam mislila da u 36. godini neću imati dete, ali ne odustajem

Luka Šarac

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin