Katarina Šišmanović napustila emisiju "Sve za ljubav", ali i Gorana Stamenkovića!

Katarina Šišmanović napustila emisiju "Sve za ljubav", ali i Gorana Stamenkovića!

Autor: | 16/12/2016

0

Za samo nekoliko meseci životna scenografija atraktivne voditeljke Katarine Šišmanović (33) u potpunosti se izmenila. Osim što je posle skoro deceniju napustila emisiju “Sve za ljubav”, okončala je i višegodišnju emotivnu vezu s Goranom Stamenkovićem (46), uspešnim poslovnim čovekom i vlasnikom produkcijske kuće “Emotion”. U prvoj ispovesti posle kraha ljubavi ona ističe da je teško podnela raskid.

- Razlaz nikada ne može biti lak, ali sam bila spremna na njega. To je trenutak kada donesete odluku kao zrela osoba, bez suza, rasprava, priča. Ništa nije lako kada se prekine, ali kada shvatite da je to jedina opcija, onda treba da završite tu epizodu. Često kažu da vam posle šest meseci nedostaje i kamen koji vam ispadne iz džepa. Naravno da mi sve nedostaje i da boli.  – rekla je Katarina Šišmanović ekskluzivno za “Gloriju”.

Gotovo u isto vreme, voditeljka je napustila emisiju “Sve za ljubav”, ali ona kaže da prekid ove saradnje nema veze sa ljubavnim krahom.

- Goran i ja smo oduvek odvajali posao i privatni život. Ne mogu da kažem da se to poklopilo, ali nas dvoje smo rešili da stavimo tačku na našu emotivnu priču. Četiri godine smo živeli zajedno, prethodno smo imali još jedan pokušaj veze. Jedino što za njega mogu da kažem jeste da je poslednjih osam godina bio važan deo mog života - rekla je Katarina.

Šta je još ispričala Katarina Šišmanović, možete pročitati klikom na ovaj link!

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Najnovije vesti