Osmeh kao preslikan: Ovo je mama Lene Kovačević, stub porodice i dama ispred svog vremena

Osmeh kao preslikan: Ovo je mama Lene Kovačević, stub porodice i dama ispred svog vremena

Autor: | 08/12/2021

2

Majka Lene Kovačević ne viđa se često u javnosti

Novi film Dušana Kovačevića „Nije loše biti čovek“, koji je sinoć premijerno prikazan beogradskoj publici, ispraćen je ovacijama zadovoljne publike. Ćerka proslavljenog scenariste i reditelja Lena očeva je podrška u svakom trenutku.

Na sinoćnoj premijeri pojavila se u pratnji Momčila Bajagića Bajage, čija muzika prati ovaj sjajan film. Vidno raspoložena i sa osmehom, Lena nije krila oduševljenje zbog velikog uspeha njenog oca, a nije zaboravila da pomene i osobu kojoj je film posvećen.

Pročitajte: Kao Barbika - Lena Kovačević izgleda deset godina mlađe, njena nova frizura je pun pogodak

Boško Karanović

 

„Film 'Nije loše biti čovek' posvećen je (videćete i na špici) našoj Nadi, našem osloncu, snazi, ljubavi... vrlinama koje su nekim čudom uspele da se satkaju u dami kakva si Ti. I danas i svakog dana, vidiš sve kroz moje oči, pa i film večeras, on je prvo tvoj... pa tek onda naš“, napisala je ponosno Lena i objavila sliku sa majkom Nadom.

Pročitajte: Nikad ga ne pokazuje, a baš je frajer! Pogledajte kako izgleda muž Lene Kovačević (foto)

Majka Lene Kovačević, za razliku od supruga i ćerke, odabrala je poziv koji nije vezan za umetnost. Nada je, naime, advokat, a mediji su svojevremeno pisali da je upravo ona stub njihove kuće i žena van domašaja javnosti.

‒ To su one najbolje i čuvene rečenice: „Sve što možeš danas ne ostavljaj za sutra“ ili „Moraš da se baviš nekim sportom“. Od njih sam nasledila upornost, ljubav prema putovanjima, ljubav prema umetnosti... ‒ objasnila je Lena pre nekoliko godina.

 

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti