Muža joj sigurno znate: Ovo je rođena sestra Dijane Đoković, kao preslikane su (foto)

Muža joj sigurno znate: Ovo je rođena sestra Dijane Đoković, kao preslikane su (foto)

07/12/2021

0

Rođena sestra Dijane Đoković je ona, muža joj sigurno znate 

Za Novaka Đokovića, najboljeg tenisera sveta, mnogi će reći da je rođen sa pobedničkim mentalitetom, ali nema sumnje da je na njegov sportski duh umnogome uticalo i porodično okruženje.

Malo je poznato da je Zoran Terzić, selektor ženske odbojkaške reprezentacije, koga je „Evropska odbojkaška konfederacija“ proglasila za najboljeg u 2021. godini, Novakov teča. Naime, Sanda, rođena sestra njegove majke Dijane, udata je za čoveka koji je, baš kao i Novak, podvizima na sportskim terenima bezbroj puta obradovao Srbiju.

Pročitajte: Fotografije ne lažu - Jelena Đoković često u društvu ovog šarmantnog gospodina, otkrivamo ko je on

ATA Images

 

Rođena sestra Dijane Đoković velika joj je podrška 

O postojanju prećutnog dogovora da se u javnosti ne priča o familijarnim vezama može se naslutiti i iz Novakovog obraćanja Zoranu povodom dvadeset godina uspešne trenerske karijere.

‒ Dragi Zorane, čestitam ti na uspesima koji krase poslednje dve decenije tvog profesionalnog rada. Ti i ja imamo jedan privatan odnos za koji si me uslovio da ga ne spominjem. Zato ću ti se profesionalno obraćati i zahvaliti u ime svih sportista na inspiraciji koju nam daješ kroz svoj kvalitet u radu, požrtvovanost, posvećenost i veliku ljubav prema odbojci i sportu uopšte. Jedan si od najuspešnijih trenera u Srbiji i regionu u istoriji i zaslužuješ svaku pohvalu. Puno te volim i pozdravljam, tečo moj dragi.

Pročitajte: Čizme Dijane Đoković zasenile reviju sezone, žena od stila ovo mora da ima (foto)

ATA Images

 

Zoran Terzić o privatnom životu ne govori u intervjuima, pa se malo zna i o njegovom braku. I Dijana retko spominje sestru Sandu, ali o njihovoj bliskosti svedoči i to što se često mogu videti zajedno. Iako je Sandra nešto mlađa od sestre, fascinantno je koliko liče.

ATA Images

 

Njihovi roditelji Zdenko i Elizabeta rodom su iz Vinkovaca, ali su se, budući da su radili u Vojsci, često selili, pa su na kraju stigli u Beograd.

‒ Mama je bila medicinska sestra, a tata farmaceut, što se očekivalo i od mene. Vaspitavana sam u duhu vojničke discipline, znao se red i to sam pokušavala da prenesem na svoju decu. Nije bilo šanse da, kada mi tata nešto stavi u tanjir, ustanem dok to ne pojedem. Uvek je bio strpljiv, i dan-danas je takav ‒ ispričala se jednom prilikom Dijana kako su sestra i ona vaspitavane i napomenula da je njihov tata bio očajan što nije završila farmaciju.

‒ Srećom, sestra Sanda ga je nasledila ‒ otkrila je majka najboljeg tenisera sveta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images