Pred petu godišnjicu braka Jelisaveta i Miloš Teodosić spremni na novi korak

Pred petu godišnjicu braka Jelisaveta i Miloš Teodosić spremni na novi korak

Autor: | 01/09/2021

0

Jelisaveta i Miloš Teodosić baš znaju da uživaju. Popularni par ovog leta uživao je na otvorenom moru, jer je glumici i proslavljenom košarkašu krstarenje baš velika strast. Kako su ovog puta iznajmili plovilo, odlučili su da za sledeću sezonu to ne čine, već će kupiti prelepu jahtu vrednu milion evra. 

- Teo i Jelisaveta su se još pre nekoliko godina dogovorili da odvoje novac ne bi li jednog dana kupili svoj brod, na kojem bi se tokom leta odmarali sa svojom decom. Košarkaš je od igranja u Los Anđelesu Klipersima zaradio silne milione, a samo u 2018. je inkasirao šest miliona evra igrajući u tom klubu. Od 2019. prešao je u italijanski klub Bolonja za godišnju platu od 1,7 miliona evra, a do kraja ugovora, koji mu traje sve do 2023. zaradiće još minimum 5,1 milion dinara, tako da kupovina jahte neće predstavljati veliki problem - tvrdi izvor za Hit.

Pročitajte: Jelisaveta i Miloš Teodosić Orašanin zaljubljeni kao prvog dana, za njih je danas poseban dan

Instagram

 

Par je ovog najpre bio u Grčkoj, potom na Crnogorskom primorju, a potom u Hrvatskoj. Sledeće godine proslavljaju pet godina braka i odlučili su da taj jubilej proslave na svom brodu, a već su izabrali model koji im se sviđa.

- Odabrali su brod koji je oko milion evra i koji ispunjava sve njihove potrebe. Dugačak je 27 metara, ima tri kabine, i tri spavaće sobe sa bračnim krevetom i garniturama koje mogu po potrebi da posluže kao ležaj - priča izvor, koji objašnjava da se supružnicima posebno dopada paluba broda jer ima dosta mesta za sedenje.

Instagram

 

- Tu je i salon sa ugrađenim stolovima, u kojem komotno može da stane 15 ljudi, što Teu i Jelisaveti posebno odgovara kada im na jahtu dođu rodbina i prijatelji. Na prednjem premcu je ogroman ležaj koji je idealan za sunčanje - objašnava izvor.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti