Mlađi sin Dragana Marinkovića Mace izrastao u prelepog dečaka: Pogledajte koliko je Fjodor sladak (foto)

Mlađi sin Dragana Marinkovića Mace izrastao u prelepog dečaka: Pogledajte koliko je Fjodor sladak (foto)

Autor: | 17/11/2021

0

Sin Dragana Marinkovića Mace oduševio

Glumac Dragan Marinković Maca pre tri godine po treći put stao je na ludi kamen, kada je oženio, kako i sam kaže, ljubav svog života Jovanu. Nažalost, igrom sudbine, Maca i Jovana izgubili su trojke kojima su se svim srcem radovali. 

Pročitajte: Dragan Marinković Maca za HELLO! o gubitku trojki - Ne dao Bog nikome tu vrstu iskustva

ATA Images

 

Maca iz prethodnih brakova ima dva sina - Lava (17) i Fjodora Simeona (11). Lava je dobio sa Sarajkom Amrom Redžić, a šest godina mlađeg Fjodora Simeona sa tadašnjom suprugom Tijanom.

Dečaci obožavaju da vreme provode sa svojim ocem, a glumac je odlučio da mlađeg sina povede na gostovanje u popularnu emisiju "Praktična žena". Koliko otac i sin liče, publiku je ostavilo u šoku. Fjodorove azurno plave oči sve su ostavile bez daha. 

Pročitajte: Dragan Marinković Maca - Kockamo se sa emocijama, ne razmišljajući da se sreća ne ponavlja često

printscreen Praktična žena

 
 

Sin Dragana Marinkovića Mace želi da krene očevim stopama 

Glumac je priznao da su sinovi njegovo najveće bogatstvo, kao i da Fjodora gluma i te kako zanima. Maca uživa u roditeljstvu i ne krije da priželjkuje da dobije i treće dete. 

- Mislim da je vreme za ćerkicu. Red je da dođe žensko i da oni imaju sestricu, to je lepo - rekao je Maca i otkrio kako se inače međusobno slažu njegovi sinovi.

- Pa s obzirom da Lav živi u Sarajevu, kad god odemo tamo, Fjodor krene da govori ''ba'', a kad Lav dođe ovde, odmah oteže... Mnogo se lepo slažu i vole - zaključio je Maca gostujući kod Nataše Pavlović.

printscreen Praktična žena

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još