Nekada manekenka, a sada oko vrata nosi zlatnu medalju: Ivana Nikolić oduševila, veliki uspeh u Americi

Nekada manekenka, a sada oko vrata nosi zlatnu medalju: Ivana Nikolić oduševila, veliki uspeh u Americi

Autor: | 09/11/2021

0

Svojevremeno uspešna manekenka i voditeljka, Ivana Nikolić, sestra bliznakinja podjednako poznatog televizijskog lica Bojane Janković, odavno se povukla sa malih ekrana, ali i dalje privlači pažnju javnosti.

I da ne znate o kome je reč, teško da biste Ivanine „Instagram“ fotografije „prelistali“ tek tako budući da izgleda fenomenalno. Ako se ima u vidu da je majka dvoje tinejdžera i da je zakoračila u životnu dob kada godine počinju da se ispisuju brojem četiri, eto dodatnih razloga za pohvalu Ivaninog fizičkog izgleda.

Pročitajte: Najpoznatije bliznakinje kamere su obožavale, a onda su nestale - Ivana i Bojana danas žive daleko od očiju javnosti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iv (@ivanova_kci)

Naravno, ništa „ne pada s neba“, pogotovo ne trbušnjaci i dobra kondicija, a Ivana Nikolić za to može da zahvali – trčanju. Od 2019. godine, kada je, kako je zabeležila, istrčala svoj prvi maraton, fotografije na njenom profilu svedoče da se ozbiljno posvetila sportu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iv (@ivanova_kci)

„42, 195 km NYC Marathon. Polumaratoncima su maratonci superheroji, a sad sam i ja jedna od njih. Poslednji kilometar trke sam plakala, ali ne od bola, već od sreće što sam uspela. Da mi je neko pre deset godina rekao da će se ovo desiti, ne bih mu poverovala. NO HUMAN IS LIMITED! Hvala svima na podršci, značila mi je više nego što možete da zamislite“, napisala je Ivana uz fotografiju sa ulica Njujorka, a objavila je i nekoliko kadrova na kojima se vidi kako trenira u „Central-parku“.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti