Najmlađi sin Majka Džeksona konačno u javnosti: Porastao je, promenio ime i odlučio da progovori (video)

Najmlađi sin Majka Džeksona konačno u javnosti: Porastao je, promenio ime i odlučio da progovori (video)

Autor: | 05/11/2021

0

Sin Majkla Džeksona posle dugog perioda izašao u javnost

Najmlađeg sina Majkla Džeksona poslednji put smo u javnosti videli na komemoraciji kralju popa, u leto 2009. Blanket je imao samo sedam godina kada je ostao bez oca, pa su članovi porodice učinili sve da ga sklone od radoznalog sveta kako bi mu obezbedili normalno detinjstvo.

Pročitajte: Madona o optužbama protiv Majkla Džeksona - Nemam mentalitet mase koja želi linč

Getty Images

 

Dok smo njegovu stariju sestru Paris i brata Princa još i primećivali na nekim događajima, dečak, čiji nadimak u prevodu glasi ćebe, ostao je u senci. Tek bi povremeno objavio nešto na „Instagramu“, ali sa novinarima nije komunicirao. Sve do pre nekoliko dana, kada je dao ekskluzivan intervju za „Good Morning, Britain“, u kojem je govorio o svom odrastanju i sećanjima na oca, ikoni pop kulture.

Youtube printscreen

 

Sin Majkla Džeksona teško je podneo očevu smrt

Ima 19 godina i po američkom zakonu još nije punoletan. Ipak, nadležni su uslišili njegovu molbu, pa od 2015. pored njegovog zvaničnog imena Princ Majkl Džekson II stoji ‒ Bigi. Kako insajderi otkrivaju, nije mu bilo baš drago što su ga zvali Blanket. Deca su ga u školi ismevala, pa je odlučio da nešto promeni. Tada je živeo sa bakom Ketrin, Majklovom majkom. U međuvremenu se preselio kod rođaka, u vilu u Kalabasasu. Kažu da mu je, kao najmlađem, očeva smrt najteže pala i da se nikad nije pomirio sa njegovim odlaskom.

‒ Ovde ima mnogo kul stvari – rekao je dok je ekipi emisije pokazivao sobu ispunjenu Džeksonovim stvarima.

Pročitajte: Neispričana priča kralja popa - Legendarni Majkl Džekson vešto je skrivao probleme s kojima se suočavao!

‒ Mnogo je istorije u ovoj kući, u studiju... To je ono čime se on bavio i nešto što svako od nas želi da uradi ‒ da napravi nešto u čemu će ljudi uživati.

Bigi je pričao i o važnosti očuvanja životne sredine usled sve većeg i opasnijeg problema, klimatskih promena, ovih dana aktuelnoj temi zbog samita u Glazgovu.

Identitet njegove biološke majke nije poznat. Pričalo se da mu Majkl nije otac, no, kako vreme prolazi, sve više liči na njega.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin