Andrija Milošević progovorio o teškom detinjstvu: Čuvao sam ovce, majka je šest meseci štedela da mi kupi majicu

Andrija Milošević progovorio o teškom detinjstvu: Čuvao sam ovce, majka je šest meseci štedela da mi kupi majicu

Autor: | 01/11/2021

0

Detinjstvo Andrije Miloševića nije bilo lako

Gostujući na televiziji „Kurir“, Andrija Milošević prvi put je javno govorio o nimalo lakom detinjstvu u rodnoj Crnoj Gori.

‒ Počeo sam da radim sa 16 godina, imam 25 godina radnog staža. Od početka sam imao želju da zarađujem, radim i da se osamostalim ‒ započeo je Andrija, pa istakao da njegovi vršnjaci nisu tako lako dobijali sve što žele:

Pročitajte: Andrija Milošević u drugačijem izdanju - Ona je ovo zaslužila

Mirko Tabađević

 

‒ Majka je šest meseci skupljala trideset maraka da mi kupi majicu s kapuljačom. Ali nije bilo tragično. Nisam toliko žudeo za materijalnim. Jednostavno je bilo tako, svidi ti se nešto kao detetu, ali nemaš uslove za to. Bila je inflacija i rat, ali uspeli smo nekako da to preživimo.

Poznati glumac prisetio se trenutaka gde je kao dečak na selu čuvao ovce, te istakao da mu nijedan posao nije padao teško.

Pročitajte: I on radi u pozorištu! Ovo je rođeni brat Andrije Miloševića, koji će uskoro postati stric (foto)

 

Posle teškog detinjstva i rane mladosti, Andrija se preselio u Beograd, gde su počele da mu se ukazuju bolje poslovne prilike. Taj trenutak smatra velikom prekretnicom u svom životu.

‒ Moj dolazak u Beograd bio je nešto normalno. Znao sam sve naše glumce. Sa 80 posto njih sam već glumio do svoje dvadesete godine. Od 16. do 20. igrao sam gotovo sa svim najvećim jugoslovenskim glumcima ‒ zaključio je Andrija gostujući u emisiji „Sceniranje“.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin