Andrija Milošević u drugačijem izdanju: Ona je ovo zaslužila

Andrija Milošević u drugačijem izdanju: Ona je ovo zaslužila

Autor: | 17/03/2021

0

Majka Andrije Miloševića preminula je u februaru 2019. godine. Glumac je posebno bio vezan za nju, te je njen odlazak teško podneo i ne krije da je od tada tugovao sa osmehom. Sada je odlučio da svojoj Veri oda poseban omaž, u čemu mu je najveća podrška partnerka Aleksandra Tomić.

Pročitajte: Majka Andrije Miloševića preminula - Za njega je ovo najteži trenutak u životu

Boško Karanović

 

Glumac Andrija Milošević često svoju publiku iznenadi nekim novim projektom na kome radi. U poslednje vreme, iako ga možemo videti u brojnim televizijskim ostvarenjima, Andrija najpredanije radi u pozorištu, a sada fanovima sprema jedan za njega poseban projekat.

Naime, gostujući u emisiji „Kec na jedanaest“, Andrija je otkrio da završava knjigu, koja za njega ima poseban značaj, a da će uskoro početi i razgovore sa potencijalnim izdavačima.

Pročitajte: Andrija Milošević odlučio da lično upozna svoje pratioce!

 

 

 

‒ Mislim da će biti veoma zanimljiva čitaocima, to je dnevnik mojih najintimnijih emocija o svemu što mi se dešavalo u privatnom životu. Isprva me je bilo malo sramota, jer nisam hteo da se toliko ogolim pred drugima, ali onda sam razmislio i shvatio da umetnost i zahteva od čoveka da se ogoli – kazao je Andrija.

– Knjiga će se zvati „Posvećeno Veri“, mojoj majci. Narodima na ovim našim prostorima svojstveno je da tuguju s osmehom. Nada uvek postoji, to je ono što nas vodi ‒ istakao je.

Pročitajte: Majka Andrija Milošević u teškom stanju- Glumac tuguje daleko od očiju javnosti

Televizija K1

 

Glumac je otkrio da, pored pisanja knjige, više od godinu dana ništa ne snima zbog pandemije virusa korona. Kako je istakao, teško mu pada što nema posla, ali utehu je pronašao u pozorištu i završavanju knjige koja je za njega od posebnog značaja.

‒ Ljudi misle da se ja ne skidam sa televizije, ali to što gledaju samo su reprize nekih starih projekata ili onih koje sam poodavno snimio. Ja zapravo ništa nisam snimao više od godinu dana. Ali, radim u pozorištu, u „Teatru na brdu“. Trudimo se da u pozorištu prevaziđemo sve ove probleme koji su nas zadesili, ali evo, nažalost, ponovo nas zatvaraju. Svakako, neka gledaoci ne brinu, odložićemo predstave za prvi trenutak kada ponovo budemo mogli da ih igramo i da se družimo – kazao je Milošević.


Od kada je pre dve godine izgubio svoju Veru, Andrija se prvo na neko vreme povukao, kako bi odbolovao najvredniju i najvoljeniju osobu u svom životu. Zatim se vratio sa osmehom, da svaki svoj uspeh posveti majci.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti