Najpoznatije bliznakinje kamere su obožavale, a onda su nestale: Ivana i Bojana danas žive daleko od očiju javnosti

Najpoznatije bliznakinje kamere su obožavale, a onda su nestale: Ivana i Bojana danas žive daleko od očiju javnosti

Autor: | 28/10/2021

0

Ivana i Bojana Nikolić karijere su zamenile mirnim porodičnim životom

Ivanu Škorić i Bojanu Janković upoznali smo kada su se obe prezivale Nikolić, studirale politikologiju i radile kao manekenke. Onda su postale voditeljke, što im je donelo istinsku popularnost. Potom su diplomirale, a nije prošlo mnogo vremena do trenutka kada su obe bile u braku.

Bojana se udala za Ognjena Jankovića, člana poznate grupe „Beogradski sindikat“, sa kojim ima dve ćerke. Zoju su dobili 2009, a četiri godine kasnije Iskru. Dugo je nije bilo na ekranima, a onda je dolaskom na televiziju „K1“ dokazala da, kad je voditeljski posao u pitanju, „stara ljubav zaborava nema“.

Pročitajte: Bojana Janković - Povratak novinarstvu nakon pet godina medijske pauze

Mirko Tabašević

 

Poznato je da je Ivana bila u braku sa nekada vrlo popularnim odbojkašem Edinom Škorićem, sa kojim ima ćerku Andreu i sina Aleksu. Razveli su se 2009. godine, ali su sačuvali uzajamno poštovanje, pa smo u međuvremenu mnogo puta čuli Edina kako o bivšoj supruzi izgovara lepe reči. Nedavno je rekao:

Mirko Tabašević

 

- Ivana je divna majka i divan čovek. Ne postoji nijedan razlog da ne budemo u sjajnim odnosima. Deci to mnogo znači jer rastu u normalnom okruženju.

Ivana i Bojana Nikolić danas se bave različitim profesijama

Za razliku od Bojane, koja nije mogla bez novinarstva, Ivana je odabrala sigurnost državnog posla.

Životni putevi su im različiti, ali se nimalo nije promenila Ivanina i Bojanina uzajamna bliskost i činjenica da i danas odlično izgledaju. Iako je poziva bilo mnogo, ni jedna od njih godinama nije govorila za medije. Da bismo se prisetili kako je to izgledalo, pronašli smo njihov zajednički intervju iz novembra 2010. Na pitanje da li fizičku sličnost prati i karakterna, Bojana je tada odgovorila:

Pročitajte: Edinova i Ivanina ljubavna priča završila se krahom - Kada ju je danas slučajno ugledao, Škorić je javno priznao šta oseća

Boško Karanović

 

‒ Nekada smo iste, a nekad različite. Smešno mi je što kažu da sam ja sada mirna, a Ivana živahna, jer je pre pet godina situacija bila suprotna. U suštini, vrlo smo slične, rezoni nam se podudaraju, a kako ćemo reagovati u nekoj situaciji zavisi od raspoloženja.

Tada je otkrila i šta je mislila o Edinu Škoriću, kad se Ivana zaljubila u njega:

‒ Meni se njen bivši muž nikada ne bi dopao. Zajedno smo ga upoznale, a kad sam videla u kom pravcu ide njihov odnos, rekla sam joj: „Sportista?! Pa, ti nisi normalna.“ Ipak, među među njima se rodila ljubav, a on i ja smo postali odlični prijatelji. Kad o tome ovako pričam, zvuči šaljivo, ali meni se stvarno nisu dopadali Ivanini muškarci, što mi je drago, a ni njoj moji, što mi je još draže.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin