Ona je uvidela njegov dar i talenat: Majka Saše Kovačevića sve je podredila sinovima, njena lepota ne bledi (foto)

Ona je uvidela njegov dar i talenat: Majka Saše Kovačevića sve je podredila sinovima, njena lepota ne bledi (foto)

Autor: | 27/10/2021

0

Majka Saše Kovačević oduvek je verovala u svoje sinove 

Saša Kovačević nikada nije krio da je za uspeh koji je postigao najviše zaslužna njegova porodica, odnosno činjenica da su jedni drugima najveća podrška.

Sa bratom Radetom odavno je otvorio muzički studio koji odlično radi, dok je otac Dragan od početka karijere bio uz decu. Sašu je, budući da je počeo da nastupa već sa 15 godina, dugo pratio na nastupe i vodio računa da mu se ništa loše ne dogodi.

Pročitajte: Saša Kovačević - Bez brata ne bih mogao da živim

Dušan Petrović

 

Majka Saša Kovačevića odmah je prepoznala njegov talenat 

Podjednako bitna, mada voli da ostane u senci, jeste majka Milena. „Poseban poljubac za najlepšu i najbitniju damu u mom životu“, jedna je od poruka koje se mogu pronaći na Sašinom profilu na „Instagramu“, uz fotografiju na kojoj je sa majkom.

‒ Kada sam imao pet godina, otac mi je u Nemačkoj kupio prvi sintisajzer i već posle nekoliko odsviranih melodija shvatio je da sam talentovan za muziku. Ubrzo roditelji su brata i mene upisali u muzičku školu. Kada sam odlučio da pevanje postane moj poziv, imao sam punu podršku tate i mame ‒ ispričao je svojevremeno popularni pevač.

Pročitajte: Saša Kovačević i Zorana Tasovac mesecima skrivali najlepše vesti

Iako po profesiji ekonomista, Milena Kovačević je svesno ostavila posao po strani da bi se posvetila sinovima i očigledno nije pogrešila budući da su stasali u momke za primer.

Rajko Ristić

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin